Sony A7iii – De beste instellingen voor fotografie

Camera's en objectieven

Ik heb mijn Sony A7iii inmiddels een ruime maand en heb er een aantal keer mee gewerkt. Alle instellingen staan inmiddels zoals ik ze fijn vind werken, en hoe ik graag mijn foto’s maak. Omdat het menu van Sony en specifiek de Sony A7iii best ingewikkeld en indrukwekkend is, deel ik mijn instellingen voor fotografie met je. Zo kun je mee kijken en mijn instellingen overnemen als jij deze camera ook wilt gebruiken voor fotografie.

De Sony A7iii

De Sony A7 iii is een fullframe systeemcamera. Dat betekent dat hij geen spiegel heeft, zoals spiegelreflexen wel hebben. Dat maakt de camera wat compacter en sneller. De camera staat vooral bekend om zijn eye-tracking focus en de haarscherpe beelden die hij aflevert.

Wil je meer weten over specifieke instellingen van de Sony A7iii? Laat het me weten, wie weet kan ik daar een aparte video over maken.

Benieuwd naar de review van de Sony A7iii?

Bekijk onderstaande video:

Wil je mijn uitgebreide review met alle voor- en nadelen lezen?

Klik hier!

Dit artikel bevat afilliate links. Dat betekent dat als jij iets aanschaft nadat je op mijn linkje hebt geklikt, ik een (heeeeeeele) kleine commissie krijg. Dat helpt mij weer om meer content te maken, dus dankjewel!

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je aan voor Let's Update en ontvang leuke kortingen, nieuwtjes en updates!

AANMELDEN >

Lightroom presets

Van een dromerige sfeer tot een zachte, frisse bewerking: met deze presets tover jij ze in no-time op je foto!

de Fotografie Academy

De niet-technische fotografiecursus waarna jij nooit meer op de automatische stand fotografeert!

Fotografie e-books

E-mail templates, posing guides, of een fotografie handboek voor beginners? Download diverse e-books in de shop!

kies je eigen product

GA NIET WEG ZONDER JE GRATIS PRESET!

wacht...!

Probeer een gratis frisse en lichte preset uit het Light & Airy Preset Package voor Adobe Lightroom CC & Mobile!

DOWNLOAD

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!