Ik heb mijn Sony A7iii inmiddels een ruime maand en heb er een aantal keer mee gewerkt. Alle instellingen staan inmiddels zoals ik ze fijn vind werken, en hoe ik graag mijn foto’s maak. Omdat het menu van Sony en specifiek de Sony A7iii best ingewikkeld en indrukwekkend is, deel ik mijn instellingen voor fotografie met je. Zo kun je mee kijken en mijn instellingen overnemen als jij deze camera ook wilt gebruiken voor fotografie.

De Sony A7iii

De Sony A7 iii is een fullframe systeemcamera. Dat betekent dat hij geen spiegel heeft, zoals spiegelreflexen wel hebben. Dat maakt de camera wat compacter en sneller. De camera staat vooral bekend om zijn eye-tracking focus en de haarscherpe beelden die hij aflevert.

Wil je meer weten over specifieke instellingen van de Sony A7iii? Laat het me weten, wie weet kan ik daar een aparte video over maken.

Benieuwd naar de review van de Sony A7iii?

Bekijk onderstaande video:

Wil je mijn uitgebreide review met alle voor- en nadelen lezen?

Klik hier!

Dit artikel bevat afilliate links. Dat betekent dat als jij iets aanschaft nadat je op mijn linkje hebt geklikt, ik een (heeeeeeele) kleine commissie krijg. Dat helpt mij weer om meer content te maken, dus dankjewel!

Sony A7iii – De beste instellingen voor fotografie

Camera's en objectieven

February 28, 2020

blogs

Laat een reactie achter!

POPULAIRE BLOGS

Yess, het is zo ver! De tweede editie van Let’s Focus is uit!

Let's Focus: de pocket editie is uit!

Er zijn een aantal trucjes die je in Photoshop kunt uitvoeren om je foto mooi scherp te maken..

Zo krijg je de scherpste foto's in Photoshop

Als er één ding is wat eigenlijk iedere fotograaf wil weten, is het wel hoe je een onscherpe...

Dit is hoe je een onscherpe achtergrond in je foto's creëert

In maart was het zo ver, samen met Leonie vertrok ik naar Engeland voor een Harry Potter roadtrip! 

Harry Potter Travelguide: alle foto hotspots in de UK