Met mijn blog en producten probeer ik fotografie en ondernemen leuker én makkelijker te maken voor jonge vrouwen. Zo technisch als fotografie vaak benaderd wordt hoeft het niet te zijn.

Ik ben er van overtuigd dat je de mooiste beelden schiet als je kijkt naar emoties en licht, in plaats van exacte instellingen. Als je daarbij ook nog weet waar jij gelukkig van wordt en je duidelijke doelen hebt voor je bedrijf, staat niets je in de weg om succesvol te worden! Ik doe niets liever dan andere fotografen en ondernemers daarmee helpen.


Fotografe met oog voor details en verliefd op

Je vindt mij meestal achter een bureau met MacBook, in een gekke houding, terwijl ik iets aan het eten ben. Daar ben ik dan een website aan het ontwerpen, óf ik ben een van mijn duizend ideeën aan het uitwerken voor MHilariusFotografie. Als ik niet achter een bureau zit hang ik rond in Alkmaar, ben ik aan het crossfitten, wandel ik in de duinen of lig ik te Netflixen.


Hoi! Ik ben Marit. Zestwintigjaar jong en sinds 2014 eigenaar van MHilarius.

tegenlicht

favorieten

Ik ben gek op reizen! Ik voel me altijd het beste als ik op vakantie ben en ooit bezoek ik alle 59 natuurparken in Amerika.

01

Ik heb er sinds 2 jaar een nieuwe hobby bij: bakken! Wie weet zie je me ooit nog terug bij Heel Holland Bakt? ;)

Al sinds mijn 12e rijd ik paard en in 2015 ben ik overgestapt naar western. Ooit ga ik nog eens naar een ranch in Amerika.

02

03

Nog wat van mijn

Meld je aan voor

let's update

Meld je aan met je e-mail adres om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, blogs, cursussen én speciale kortingen! 

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!