1-op-1 coaching van een gediplomeerd marketeer

Voor fotografen die een stap verder willen

Wat als je je bedrijf zou kunnen indelen zoals JIJ dat wilt? Als je klanten kunt binnenhalen met jouw eigen strategie, je al je plannen langs je marketingfunnel kunt leggen, en je niet langer meer vastloopt? Ik wil jou helpen om jouw bedrijf op te bouwen, of te laten groeien - op een manier waar jij gelukkig van wordt.

de opties

even sparren

De stap zetten naar een succesvolle en duurzame fotografie-onderneming is een pittige. Je moet ineens een website hebben, aan marketing doen en je hele mindset aanpassen.

Het klinkt misschien ideaal om van je hobby je werk te maken, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je geen ervaring hebt binnen de marketingwereld kan de stap overweldigend zijn, en kunnen klanten en aanvragen uitblijven. Het is niet zo gek om je dan een beetje verloren te voelen.

Maar je hoeft het niet alleen te doen!

ik kan je helpen, want ik weet hoe het is

Ik ben met vallen en opstaan in 3 jaar gegroeid van amper winstgevend naar 100k per jaar.

Je houdt van fotograferen, en je wil niets liever dan jouw business laten groeien. Maar daar heb je in deze volle markt meer voor nodig dan een passie voor fotografie. Je moet meer dan ooit weten hoe marketing werkt, en hoe je jezelf op de markt moet zetten.

Als opgeleide fotograaf, marketeer èn webdesigner weet ik wat je nodig hebt. Ik heb al mijn eigen kennis gebruikt om mijn business te laten groeien tot het stabiele bedrijf wat het nu is. Dat heb ik niet alleen gedaan, maar met hulp van leraren, andere marketeers en collega's.

Het is voor iedere persoon essentieel om een persoon te hebben die precies begrijpt waar jij heen wil, en je helpt hoe daar te komen. Die persoon wil ik heel graag voor jou zijn.

Hoe het werkt

vul het formulier in

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een formulier waar je kunt aangeven wat je uit het gesprek wilt halen. Zo bepalen we samen jouw doelen en kijk ik hoe ik je het beste kan helpen.

actieplan maken

Als jij dat nog niet gedaan hebt, kunnen we samen bepalen welk aanbod het beste bij jou past. Een losse sessie, of een traject.

samen aan de slag

We gaan met een of meerdere calls aan de slag met jouw business, en je ontvangt huiswerk om mee aan de slag te gaan. Via jouw eigen Slack-kanaal sta ik jouw hele traject tot jouw beschikking!

SIETSANNE DURFDE DE STAP VAN HOBBY NAAR BUSINESS TE MAKEN

"“Wat krijg je hier een energie van, wauw!Je hebt nu al een nieuw vuurtje in me aangewakkerd.”

"Vorige week had ik via de mail contact met Marit over wat ondersteuning bij een volgende stap voor mijn bedrijf. Vandaag al had ik mijn 1 op 1-coaching! Door een goede voorbereiding, het vullen van een vragenformulier, liep dit gesprek super fijn! En wat een fijne tips en adviezen zijn er langsgekomen zeg!"

shaina finally had some free time again

“Working with Blaire was one of the best decisions I've made in my business. It's literally been game-changing.”

Lorem ipsum dolor amet pickled roof party artisan cray organic. Succulents cloud bread food truck glossier cardigan celiac vegan dreamcatcher selfies neutra forage. Street art biodiesel echo park man braid banjo YOLO. Pork belly everyday carry keytar biodiesel, letterpress ennui shoreditch vegan. Banjo VHS wolf.

Next Case Study 

Losse sessie

We plannen een zoomcall in van 1-2 uur, en daarin gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Wil je dat ik mee kijk op je website? Wil je een nieuwe funnel bouwen? Je ideale klant beter aanspreken, of sparren over ideeën voor social media posts? Ik ben er voor jou!

1-2 uur zoomsessie

dit zijn de coachingsopties:

Persoonlijk actieplan na de call met alles wat we besproken hebben

Vragenlijst vooraf om je hulpvraag te bepalen

investering: €300 ex btw

AANMELDEN

Mentor-traject

Ik ben voor 3 maanden jouw persoonlijke coach! 
We spreken voor de 2-uur durende kick-off af in Alkmaar (of online). Jij krijgt een persoonlijk Slack-omgeving waar we samen in kunnen sparren. In nog 3 vervolgsessies zorgen we samen voor dat jouw doelen behaald worden!

2 uur durende kick-off in Alkmaar (of online) + 3x online sessie

Persoonlijke Slack-omgeving waar ik 3 maanden lang jouw persoonlijke coach ben en je alles mag vragen

Vragenlijst vooraf om je hulpvraag te bepalen

investering: €1000 ex btw

AANMELDEN

Persoonlijk Notion dashboard met jouw to-do's, afspraken, en verslagen van de calls

beste investering

Betalen in 2 termijnen mogelijk

Bij het mentor-traject krijg je een persoonlijke coaching-omgeving voor maximale support

In de coaching-omgeving zie je in een oogopslag al onze geplande calls. Ook kun je hier zelf de volgende calls inplannen. Alles wat we samen bespreken, zet ik voor jou in je omgeving. Zo kun je het rustig nalezen op je eigen tempo. Je behoudt altijd toegang tot je eigen naslagwerken. Zo haal je het meeste uit de coaching!

Via jouw persoonlijke Slack-kanaal kunnen we communiceren wanneer jij maar wilt. Vanaf je laptop, telefoon, tablet, wanneer het je maar uitkomt sta ik tot je dienst om je te helpen met je vragen. 

AANMELDEN

Het is de perfecte tijd voor een coaching call als...

Je overweldigd bent door alle marketing opties en geen idee hebt wat bij jou past

je weet dat je foto's goed zijn, maar je niet genoeg klanten krijgt

Je geen idee hebt hoe je je ideale klanten kunt aanspreken

je een beetje verdwaald bent in wie je bent en waar je bedrijf voor staat of wie je ideale klant is

je focus mist

is that a yes?

Boek jouw coachingcall!

Wil je liever eerst even bellen om kennis te maken en om te bepalen wat het beste bij jou past? Dat is ook helemaal oke! Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met je op om een belafspraak te maken. 

NEEM CONTACT OP

Dankjewel voor je berichtje!

Je hoort heel binnenkort van me!

Instagram

Op Instagram deel ik fotografie tips, behind the scenes beelden en persoonlijke verhalen.

@marit.hilarius