SUCCESVOLLER MET PERSONAL BRANDING

Wil jij meer volgers op social media? Jouw ideale klant aantrekken en succesvoller zijn als ondernemer? Meer van jezelf laten zien op al je kanalen? Dan is personal branding the way to go!

IK WIL AAN DE SLAG MET PERSONAL BRANDING!

YAY, I'm IN!


In 5 uitgebreide video's ga ik jou alles vertellen over personal branding. Bij iedere foto ontvang je een werkboek om direct aan de slag te kunnen! 

Meld je gratis aan en begin met werken aan jouw bedrijf!

HERKEN JIJ DEZE STRUGGLES?

Je hebt het idee dat de klanten die je aantrekt niet echt je ideale klanten zijn.

Je wilt graag persoonlijker zijn op Instagram maar je durft niet zo goed persoonlijke verhalen te delen. Straks zit niemand hier op te wachten..?

Je voelt niet echt een band of connectie tussen jou en je volgers

Je zou graag meer volgers willen, maar je social media accounts groeien maar niet

Je bent een echte introvert en vind het moeilijk om persoonlijk te zijn

Je hebt amper goede foto's van jezelf om te laten zien op social media

Telkens als je andere Instagrammers leuke stukjes over zichzelf ziet posten lijkt het altijd zo makkelijk te zijn, even een leuk stukje over jezelf typen. Maar waar moet je beginnen..?


YEP, PERSOONLIJK ZIJN IS SUPER MOEILIJK.. MAAR IK GA JE HELPEN! 

01

02

03

04

05

06

07

DE WERKBOEKEN

Met behulp van 5 werkboeken gaan we iedere dag aan de slag met de content uit de video. Ik geef je opdrachtjes die jou gaan helpen jouw personal brand vorm te geven! 

Enne, je ontvangt ook nog wat leuke gratis goodies.. ;)

Ja, ik wil succesvoller worden door personal branding!

IK WIL DIRECT BEGINNEN!

VEELGESTELDE VRAGEN

De werkboeken kun je downloaden, dus deze blijven voor altijd in je bezit. De video's staan op een aparte pagina, en via een link in de e-mails kun je die bereiken. Zolang je je e-mails dus bewaard, heb je toegang!

De cursus bestaat uit video’s. In de video’s leg ik je alles uit en laat ik je alles zien. Daarnaast krijg je bij elke video een werkboek waarin ik je opdrachten geef om aan de slag te gaan met de cursus!

OVERTUIGD? ;)

YES, LET's GO!

Natuurlijk! Je krijgt deze gratis mini cursus van mij, omdat ik het super leuk vind om mijn kennis te delen en ik het leuk vind om andere fotografen op weg te helpen. Natuurlijk vind ik het altijd extra leuk als je me achteraf een berichtje stuurt hoe de cursus is bevallen!