de mhilariusacademy community

Als je een nóg betere fotograaf wilt worden

Fotografen die hun passie achterna gaan: daar word ik blij van. Met mijn cursussen wil ik jou helpen meer uit jezelf en je business te halen!

MIJN CURSUSSEN

COACHING

Dit is waarom ik jou kan helpen

Van hobby fotograaf naar professional!

Ik ben vele jaren geleden begonnen als gup in de fotografie-wereld en moest alles zelf uitzoeken. Talloze boeken, websites en cursussen heb ik verslonden om te leren wat ik nodig had om mijn business uit te bouwen. 

Nu wil ik jou dat werk besparen. Want waarom zou jij het wiel nogmaals uitvinden? Ik doe niets liever dan mijn kennis delen met jou! Want fotografie en ondernemen is zo leuk, en hoe meer je weet, hoe leuker het wordt ;)

Online fotografie basis cursus

De Fotografie Academy

Heb jij al jaren een goede camera waar je meer mee wilt doen, maar kom je niet verder dan de automatische stand en wat onscherpe foto’s? Of weet je niet eens met welke camera je moet beginnen? Dan moet je hier zijn! 

bekijk cursus

Lightroom Killer Workflow Workshop

Hele shoots bewerken in no-time

Wil jij ook je shoots binnen een dag af kunnen leveren aan je klanten? In deze workshop laat ik je mijn proces van importeren en bewerken tot afleveren bij de klant zien van A tot Z.

+ presets!

versnel die workflow!

The Secrets 

Sprookjesachtig bewerken in Lightroom & Photoshop

In deze ‘Secret editing sessions’ vertel ik je alle Photoshop geheimen die zorgen voor die magische sfeer in mijn foto's. Aa het eind van deze cursus kun jij je foto's ook een magische touch geven!

ontdek de geheimen

Happy HSP voor ondernemers

Ondernemen zonder stress als hoogsensitief persoon met jouw happy HSP lifestyle

In dit programma krijg je ondersteuning in hoe je jouw onderneming kunt runnen als HSP'er. Zonder je overprikkeld, gestresst, burnt-out of vermoeid te voelen - maar vanuit een tevreden, rustige en stabiele basis. Zodat jij weer gelukkig wordt van je eigen bedrijf, én van jezelf en je hoogsensitiviteit.

nieuw!

MEER INFORMATIE

Meer klanten met personal branding

Gratis mini cursus voor meer volgers en klanten

Wil jij meer volgers op social media? Jouw ideale klant aantrekken en succesvoller zijn als ondernemer? Meer van jezelf laten zien op al je kanalen? Dan is personal branding the way to go!

Gratis

ontdek personal branding

Liever persoonlijke 1-op-1 begeleiding?

Coaching sessies

Heb je behoefte om met iemand te praten over AL je fotografie gerelateerde vragen en eens samen te sparren? Feedback te krijgen op je foto's? Eindelijk horen wat er nou al die tijd voor zorgde dat je foto's niet scherp waren?

Ik ben er voor je. Met de 1-op-1 coaching sessies krijg jij een uur de tijd om met mij te sparren/overleggen/te overladen met vragen over alles wat met fotografie te maken heeft.

meer informatie

Kind Words

Ik ben enorm blij dat ik The Secrets workshop van Marit heb aangeschaft! Ik heb ondanks mijn ervaring zo veel nieuws geleerd!

- Rianne

Wat een toffe en leerzame cursus is de Let's Focus Fotografie Academy!

- britt van den brande fotografie

Ik begrijp nu alles veel beter, ook de instellingen op mijn camera en ben er nu eigenlijk elke dag wel mee bezig!

— wil

De MHilarius Academy Community

Leerzaam, gezellig, én lekker persoonlijk

Op de MHilarius Academy vind je een uitgebreide community waar je al je cursusgerelateerde vragen kunt stellen, je werk aan mij en andere cursisten kunt laten zien en tips kunt vragen.

Zo blijven we met z'n allen bezig, want dat is toch veel leuker dan alleen? En ik ben er altijd om je van persoonlijke tips, tricks en feedback te voorzien. Je staat er dus niet alleen voor!

join die community dus!

remember:

It’s never too late
to rewrite your
future
rebuild
your business
or reignite your
dreams.

kies jouw start

Schrijf je in voor Let's Update!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe lanceringen, leuke acties of om gewoon meer te leren over fotografie!

Uiteraard kun je je op ieder moment weer afmelden (maar dat wil je vast niet ;))

Schrijf je direct in, helemaal gratis!

Instagram

Op Instagram deel ik fotografie tips, behind the scenes beelden en persoonlijke verhalen.

@marit.hilarius