ONLINE CURSUSSEN VOOR FOTOGRAFEN DIE HET            WILLEN DOEN

zelf

Fotografen die hun passie achterna gaan: daar word ik blij van. Ik ben vele jaren geleden begonnen als gup in de fotografie-wereld en moest alles zelf uitzoeken. Talloze boeken, websites en cursussen heb ik verslonden om te leren wat ik nodig had om mijn business uit te bouwen. 

Nu wil ik jou dat werk besparen. Want waarom zou jij het wiel nogmaals uitvinden? Ik doe niets liever dan mijn kennis delen met jou! Want fotografie en ondernemen is zo leuk, en hoe meer je weet, hoe leuker het wordt ;)

Ik deel graag mijn kennis met je op de MHilariusAcademy

BEKIJK ALLE CURSUSSEN → 

het aanbod

FOTOGRAFIE

Fotografie Academy: de online fotografie basiscursus

Heb jij al jaren een goede camera waar je meer mee wilt doen, maar kom je niet verder dan de automatische stand en wat onscherpe foto’s? Of weet je niet eens met welke camera je moet beginnen? Dan moet je hier zijn!  

BEKIJK DE CURSUS

nabewerking

de Lightroom Killer Workflow Workshop

Wil jij ook je shoots binnen een dag af kunnen leveren aan je klanten? In deze workshop laat ik je mijn proces van importeren en bewerken tot afleveren bij de klant zien van A tot Z.

BEKIJK WORKSHOP

+ presets!

nabewerking

The Secrets: Sprookjesachtig bewerken in PS & LR

In deze ‘Secret editing sessions’ vertel ik je alle Photoshop geheimen die zorgen voor die magische sfeer in mijn foto's. Aa het eind van deze cursus kun jij je foto's ook een magische touch geven!

BEKIJK DE CURSUS

marketing

Meer klanten met hulp van personal branding

Wil jij meer volgers op social media? Jouw ideale klant aantrekken en succesvoller zijn als ondernemer? Meer van jezelf laten zien op al je kanalen? Dan is personal branding the way to go!

BEKIJK WORKSHOP

gratis!

review the secrets

Ze vertelt echt de geheimen en zoveel dingen waarvan ik niet wist dat je het ook op die manier kunt gebruiken!

BENTE FOTOGRAFIE

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!