Hello you!

Op deze blog help ik jou een betere fotograaf te worden met behulp van tutorials én allerlei producten. Have fun! 
X Marit

Algemeen

Photoshop

Tutorials

Camera's en objectieven

Fotografie

Inspiratie

Travel

Persoonlijk

Ondernemen

All

Lightroom

In deze editie van Photoshop voor beginners leg ik je alles uit over de vormen, zoals het vierkant, de lijnen en cirkels!

Photoshop voor beginners #13: Vormen

Photoshop

March 2, 2017

blogs

Let’s Get Better #3 – Ik beoordeel jullie foto’s!

Let’s Focus: de pocket editie is uit!

Alles over het histogram

YAY, I'm IN!

In 5 uitgebreide video's ga ik jou alles vertellen over personal branding. 
Meld je gratis aan en begin met werken aan jouw bedrijf!

New!

 1. peter nadort

  March 18th, 2017 at 11:10 pm

  Hallo Marit. Vond per ongeluk het 1e deel van je cursus PS voor beginners. Hierin sprak je een soort van wanhoop dat het je zo moeilijk leek dat het nooit zou lukken. Nou dat gevoel heb ik ook. Alles wat ik tot op heden heb nagezien werkte niet. Nog geen enkele cursus gevonden die “idiot proof” was of is. Het lijkt allemaal op ” ik verkoop een auto aan iemand die geen rijbewijs heeft. Geef er ook een instructieboekje bij en zeg ga nu maar leren autorijden.
  Wacht op je antwoord, hoop dat jij een oplossing hebt. Groet,
  Peter Nadort.

 2. Marit

  March 18th, 2017 at 11:33 pm

  Hallo Peter,
  Ik denk dat je het verkeerd begrepen hebt. Ik kan die video’s natuurlijk niet maken als ik zelf het programma niet snap. Ik heb mijn best gedaan om de video’s zo makkelijk mogelijk te maken. Ik hoop dus dat jij het ook begrijpt na het kijken van deze video’s!

 3. Irma

  March 21st, 2017 at 8:45 am

  Ja Marit, je hebt volkomen gelijk en ik ga het vast wel vinden maar waar moet ik zoeken? Waar zijn 1 t/m 12? Dit is al 13. Heb je daar een URL voor?

  Ik typ dit voor m’n vrouw en zal haar nam vermelden.

  Irma de Lange

Laat een reactie achter!

follow me

@marit.hilarius

%d bloggers like this: