In deze editie van Photoshop voor beginners leg ik je alles uit over de vormen, zoals het vierkant, de lijnen en cirkels!

Photoshop voor beginners #13: Vormen

Photoshop

March 2, 2017

blogs

Terugblikken en doelen stellen voor 2020

De nieuwe KOR: Moet jij nog BTW betalen?

Foto bewerken van begin tot eind: Herfst

 1. peter nadort

  March 18th, 2017 at 11:10 pm

  Hallo Marit. Vond per ongeluk het 1e deel van je cursus PS voor beginners. Hierin sprak je een soort van wanhoop dat het je zo moeilijk leek dat het nooit zou lukken. Nou dat gevoel heb ik ook. Alles wat ik tot op heden heb nagezien werkte niet. Nog geen enkele cursus gevonden die “idiot proof” was of is. Het lijkt allemaal op ” ik verkoop een auto aan iemand die geen rijbewijs heeft. Geef er ook een instructieboekje bij en zeg ga nu maar leren autorijden.
  Wacht op je antwoord, hoop dat jij een oplossing hebt. Groet,
  Peter Nadort.

 2. Marit

  March 18th, 2017 at 11:33 pm

  Hallo Peter,
  Ik denk dat je het verkeerd begrepen hebt. Ik kan die video’s natuurlijk niet maken als ik zelf het programma niet snap. Ik heb mijn best gedaan om de video’s zo makkelijk mogelijk te maken. Ik hoop dus dat jij het ook begrijpt na het kijken van deze video’s!

 3. Irma

  March 21st, 2017 at 8:45 am

  Ja Marit, je hebt volkomen gelijk en ik ga het vast wel vinden maar waar moet ik zoeken? Waar zijn 1 t/m 12? Dit is al 13. Heb je daar een URL voor?

  Ik typ dit voor m’n vrouw en zal haar nam vermelden.

  Irma de Lange

Laat een reactie achter!

POPULAIRE BLOGS

Yess, het is zo ver! De tweede editie van Let’s Focus is uit!

Let's Focus: de pocket editie is uit!

Er zijn een aantal trucjes die je in Photoshop kunt uitvoeren om je foto mooi scherp te maken..

Zo krijg je de scherpste foto's in Photoshop

Als er één ding is wat eigenlijk iedere fotograaf wil weten, is het wel hoe je een onscherpe...

Dit is hoe je een onscherpe achtergrond in je foto's creëert

In maart was het zo ver, samen met Leonie vertrok ik naar Engeland voor een Harry Potter roadtrip! 

Harry Potter Travelguide: alle foto hotspots in de UK

%d bloggers like this: