Hello you!

Op deze blog help ik jou een betere fotograaf te worden met behulp van tutorials én allerlei producten. Have fun! 
X Marit

Algemeen

Photoshop

Tutorials

Camera's en objectieven

Fotografie

Inspiratie

Travel

Persoonlijk

Ondernemen

All

Lightroom

15776924_1366501463389666_3040498376794020331_o

We zitten een beetje in een saaie tijd. De lente begint voorlopig niet en het weer is druilerig. Fotoshoots zijn dan ook niet zo populair in deze tijd. Maar deze saaie maanden kun je als fotograaf alsnog heel nuttig besteden!

Schrijf je doelen op

Lekker cheesy natuurlijk, zo aan het begin van het jaar, maar het werkt soms echt heel erg fijn! Schrijf op wat je doelen zijn voor dit jaar, waar je misschien aan wilt werken, projecten die je uit wil werken, etc. Je kunt de tijd ook gebruiken om juist te reflecteren op het vorige jaar. Wat ging er goed, wat juist wat minder? Wat vond je leuke dingen om te doen, en waar zag je soms tegen op?

Begin een foto project

In het vorige artikel beschreef ik het ook al; start een foto project! Als je geen opdrachten krijgt, dan maak je toch lekker je eigen opdrachtjes 🙂 Lees hier alles over foto projecten.

Doe een cursus

Dit is echt dé ideale tijd om cursussen te doen! Boek een cursus bij een fotograaf, boek een mentor sessie, of struin YouTube af naar leuke tutorials. Sla natuurlijk ook vooral mijn blog niet over 😉

15874920_1366501740056305_4171357593799566327_o

Plan vooruit

Je hebt waarschijnlijk al van alles staan in je agenda voor volgend jaar. Misschien zelfs wel bruiloften! Werk zo veel mogelijk vooruit voor je komende activiteiten. Ben je een blogger, schrijf dan wat blogs voor als je het later weer wat drukker hebt. Maak kennis met je bruidsparen van volgend jaar. Bedenk vast ideeën voor gave shoots die je hebt staan.

Fotografeer voor de lol

Een hele belangrijke; fotografeer ook weer eens gewoon omdat je het leuk vindt. Je zult het misschien wel herkennen. Je hebt zo veel opdrachten dat ‘gewoon’ een beetje fotootjes maken van de vlindertjes in de tuin eigenlijk al heel erg lang geleden is. Gebruik deze rustige tijd om lekker op pad te gaan met je camera. Gewoon wat wandelen, sta eens vroeg op en ga de natuur in om daar mooie foto’s te maken. Maak gewoon weer eens wat ‘simpele’ foto’s!

Hoe benut jij deze rustige fotografie tijd?

Wat te doen buiten het foto seizoen?

Algemeen, Fotografie, Inspiratie

February 6, 2017

blogs

Let’s Get Better #3 – Ik beoordeel jullie foto’s!

Let’s Focus: de pocket editie is uit!

Alles over het histogram

YAY, I'm IN!

In 5 uitgebreide video's ga ik jou alles vertellen over personal branding. 
Meld je gratis aan en begin met werken aan jouw bedrijf!

New!

Laat een reactie achter!

follow me

@marit.hilarius