Let’s Focus: de pocket editie is uit!

Fotografie, Persoonlijk

Yess, het is zo ver! De tweede editie van Let’s Focus is uit!

Vorig jaar april kwam Let’s Focus uit, mijn allereerste boek, over fotografie. Een geweldige ervaring was het, van begin tot eind. Het schrijven, het fotograferen, het vormgeven en uiteindelijk mijn boek in de winkels zien liggen. En toen kwam in het voorjaar het bericht dat Let’s Focus helemaal uitverkocht was! Binnen een jaar was de hele eerste druk verkocht, waahhh!

Toen moest er natuurlijk een tweede druk komen, maar om die nou precies hetzelfde te maken, dat vonden we zonde. Dus besloten we de tweede versie nét even anders te maken. De kleur is veranderd, het formaat én het materiaal. In de video vertel ik je er alles over!

Ben jij op zoek naar een tof boek over fotografie zonder eindeloze technische uiteenzettingen, waarbij de cijfers en ingewikkelde regels je om de oren vliegen?

Dat is in Let’s focus helemaal anders: in dit boek leer je hoe je prachtige foto’s kunt maken, zonder dat het technisch of saai wordt. Een boek geschreven zoals mijn blog: toegankelijk, enthousiast en in makkelijke taal!

LetsFocus

Laat een reactie achter!

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN NIEUWE POSTS?

Meld je aan voor Let's Update en ontvang leuke kortingen, nieuwtjes en updates!

AANMELDEN

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!