Ik probeerde back-button focus voor betere actie foto’s

Camera's en objectieven, Fotografie

Mijn actie foto’s zijn nooit zo scherp als ik zou willen. Toen hoorde ik over back-button focus: een manier van scherpstellen die ideaal zou zijn voor actie foto’s. Wat is het precies, en hoe werkt het? Ik probeerde het voor je uit, samen met Chantal van Shooting Shots!

  1. Steph says:

    handig deze uitleg. ik heb er ook veel over gelezen maar snapte er nooit wat van.
    hoe kan je die back-button opslaan in je favoriete? hij slaat het bij mij niet op.

Laat een reactie achter!

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN NIEUWE POSTS?

Meld je aan voor Let's Update en ontvang leuke kortingen, nieuwtjes en updates!

AANMELDEN

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!

%d bloggers like this: