Persoonlijk

Sri Lanka aftermovie + mededeling

August 29, 2016

Ik ben Marit
Mijn missie is om jouw leven als fotograaf leuker en makkelijker maken met behulp van allerlei leuke (gratis) producten. Let's get started :)
TOp categories
Werk aan je foto-edit skills met Lightroom en Photoshop
Instellingen, werken met licht, composities, en meer!
Alles over de verschillende camera-appartuur
Download mijn gratis fotografie e-book
Gimme thatIk ben weer terug van vakantie, onze reis naar Sri Lanka! Zoals elke reis heb ik weer gefilmd en vandaag kunnen jullie vast de aftermovie bekijken! De foto’s begin ik vandaag aan, en die zullen natuurlijk ook binnenkort online komen. Als iemand vragen heeft over de reis of over het land, stel ze gerust in de comments!

Mededeling

En dan de ‘mededeling’: Ik ga minder bloggen. Ik blog nu bijna 3 jaar 2x per week. Er staan al meer dan 320 blog posts online! Ik heb het altijd met veel plezier gedaan, maar ik moet nu helaas keuzes gaan maken. Ik ga vanaf september fulltime aan de slag als fotografe en grafisch designer bij een ontwerp bureau in Amsterdam. Met 5 werkdagen hou ik daarmee alleen het weekend over om voor mijn eigen bedrijfje aan de slag te gaan. Omdat ik heel erg graag meer wil focussen op fotografie zelf, en bruiloften wil gaan meepakken, moet ik helaas mijn blogs wat meer naar de achtergrond schuiven.

Helemaal geen blogs meer?

Jawel! Natuurlijk, bloggen vind ik ontzettend leuk en ik zal daar voorlopig echt niet mee stoppen. Maar 2x per week een blog, dat zal helaas eventjes niet meer gebeuren. Ik post wanneer ik tijd/inspiratie/zin heb, en hoe vaak dat zal zijn zal heel erg wisselen, denk ik. Ik hoop dat jullie dat oke vinden! 🙂

En nu ben ik benieuwd naar jullie vakanties! Wat was jullie mooiste vakantie foto?

Add a comment
+ show Comments
- Hide Comments
  1. Rianca says:

    Wat een toffe aftermovie. Ik moet die van onze huwelijksreis (Sicilie) ook nog steeds afmaken. En ach minder bloggen en meer fotograferen is toch prima. Doen wat je het allerleukste vindt is het belangrijkste. :):

  2. Marjolein says:

    Gefeliciteerd met je baan! Begrijpelijk dat je dan veel minder tijd hebt voor je blogs. Gelukkig heb je een indrukwekkende hoeveelheid aan blogs en tutorials waar we nog wel even mee vooruit kunnen 😉

Laat een reactie achter!

waar wil jij meer over leren?

Lightroom

Photoshop

Camera apparatuur

Fotografie tips

Ondernemen

presets

Bewerk je foto's met Lightroom presets

Lukt het je maar niet je foto's snel te bewerken hoe jij het wilt? Daar heb ik presets voor ontwikkeld! Al meer dan 5000+ gebruiken ze met heel veel liefde.

BEKIJK DE PRESETS
basiscursus fotografie

Let's Focus Fotografie Academy

Leer je camera zelf instellen, met tegenlicht werken, mooie composities maken, en alles wat je verder nog over fotografie moet weten. De meest uitgebreide online fotografiecursus die er is!

lees meer

TOP PRODUCTEN UIT DE SHOP

The Secrets: al mijn Photoshop geheimen

Magische foto's maken is best lastig. Zeker omdat het grootste deel in de nabewerking moet gebeuren. Ik laat je alles zien!

bekijk cursus

Gratis personal branding mini cursus

Meer klanten binnen halen en zorgen dat je huidige klanten ook echt blijven hangen? Personal brandig is the way to go!

bekijk cursus

Posing guide voor familie fotoshoots

Spontane foto's maken van families... Je bent niet de enige fotograaf die hier een paniekaanval van krijgt. Maar het kan!

bekijk ebook

VERBETER JE LIGHTROOM WORKFLOW

De Killer Lightroom Workflow Workshop

Je hele fotoshoot editen in een uur of 2, en dan op die 'verzenden' knop drukken. Het is mogelijk!

Show me the ways

gratis download

Fotografie voor beginners

We gaan ons richten op de 3 basisinstellingen waarmee jij een mooie foto maakt. De ISO, sluitertijd en diafragma. De basis die jij nodig hebt om een betere fotograaf te worden!

gratis download

Light & airy preset

Probeer gratis een preset uit om te kijken of het werken met presets iets voor jou is. Je ontvangt er een instructievideo bij! Nog vragen? Je mag me altijd een berichtje sturen!

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Schrijf je in voor Let's Update!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe lanceringen, leuke acties of om gewoon meer te leren over fotografie!

Uiteraard kun je je op ieder moment weer afmelden (maar dat wil je vast niet ;))

Schrijf je direct in, helemaal gratis!

Instagram

Op Instagram deel ik fotografie tips, behind the scenes beelden en persoonlijke verhalen.

@marit.hilarius