FRISSE, SPONTANE ZAKELIJKE FOTO's

Jij bent wat jouw bedrijf uniek maakt. We gaan jou laten zien op een manier die bij jou én je ideale klanten past.

Personal branding is belangrijker dan ooit. Met een markt vol ondernemers die vergelijkbare diensten aanbieden is het nog steeds mogelijk op te vallen - door jezelf te laten zien.

Jij bent namelijk per definitie uniek. Of je nu als een profesioneel model staat te shinen voor de camera of dat je nu al buikpijn hebt bij het idee dat je moet lachen op commando, voor het eindresultaat maakt dat niets uit.

Ik weet namelijk precies hoe ik jou moet laten shinen. Ik weet hoe ik foto's moet maken die passen bij jou en jouw ideale klant. En ik beloof: de fotoshoot wordt zo leuk dat lachen op commando niet nodig gaat zijn.

INVESTERING

DE FOTOSHOOT IS INCLUSIEF:

Digitale online galerij

Je ontvangt alle bewerkte beelden in een online galerij die je kunt delen met vrienden, collega-ondernemers, of klanten. Je kunt hier ook je foto's downloaden en extra foto's selecteren.

Meerdere outfit-wissels

Ik wil natuurlijk dat jij zo lang mogelijk door kan met je beeldbank, en meerdere outfits dragen daar aan bij. Bij iedere fotoshoot kun je dus zeker 3x van outfit wisselen zodat we zo veel mogelijk diverse beelden kunnen schieten.

Alle foto's op origineel formaat

Geen gedoe met nabestellingen of logo's op je foto's, want daar houden we niet van. Je ontvangt de beelden gewoon op groot formaat zodat je ze kunt printen en overal kunt gebruiken waar jij maar wilt.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden. ook kan ik de foto's gebruiken op mijn website, social media en eventuele andere uitingen.

INVESTERING

Voor een personal branding fotoshoot werk ik samen met verschillende daglicht studio's en locaties. Deze prachtige locaties huur ik voor 1 of 2 uur, afhankelijk van jouw wensen voor de fotoshoot. De investering voor jouw fotoshoot is afhankelijk van de door jouw gekozen locatie.

VANAF €400,-

HOEVEEL FOTO'S ONTVANG JE?

Je ontvangt gemiddeld minimaal 50 foto's, allemaal zorgvuldig bewerkt in een online galerij. 

SHOOT AANVRAGEN

PORTFOLIO

BENIEUWD NAAR MEER?

LATEN WE SAMEN GAAN SHOOTEN!

BOEKEN