Meld je aan voor de

personal branding

Door je gegevens in te vullen wordt je automatisch aangemeld voor Let's Update, mijn nieuwsbrief (die je écht niet wilt missen, want kortingen, nieuwtjes en updates).

Vul je e-mail adres in en begin met het werken aan jouw personal brand!

cursus

Geen mail ontvangen? Check je spam-folder!

x

Dit ben ik!

Met behulp van leuke (gratis) producten, blogs en video's help ik zo veel mogelijk fotografen met hun beelden en bedrijf. 

Ik hoop dat je hier nog vaker terug zult komen ;) Benieuwd naar mijn overige producten? Neem dan zeker weten even een kijkje in de shop! 

BEKIJK DE SHOP

Veelgestelde vragen

De werkboeken kun je downloaden, dus deze blijven voor altijd in je bezit. De video's staan op een aparte pagina, en via een link in de e-mails kun je die bereiken. Zolang je je e-mails dus bewaard, heb je toegang!

De cursus bestaat uit video’s. In de video’s leg ik je alles uit en laat ik je alles zien. Daarnaast krijg je bij elke video een werkboek waarin ik je opdrachten geef om aan de slag te gaan met de cursus!

OVERTUIGD? ;)

YES, LET's GO!

Natuurlijk! Je krijgt deze gratis mini cursus van mij, omdat ik het super leuk vind om mijn kennis te delen en ik het leuk vind om andere fotografen op weg te helpen. Natuurlijk vind ik het altijd extra leuk als je me achteraf een berichtje stuurt hoe de cursus is bevallen!