NEW: The Wedding preset Package voor Lightroom

Lightroom

Na de eerdere preset en action pakketten was het tijd voor een nieuw pakket. Iets wat nóg dichterbij mij staat en wat écht mijn handtekening heeft. Ik heb heel lang gewerkt aan een nieuw pakket vol met bewerkingen die ik iedere keer op mijn bruidsfoto’s gebruikte om ze mijn persoonlijke touch te geven. Die bewerkingen kun jij nu ook gebruiken met het nieuwe The Wedding Package!

The Wedding Preset Collection bevat 26 presets, speciaal voor de ontwikkelmodule in Lightroom. Te gebruiken op RAW en JPG bestanden.
Deze presets zijn speciaal ontwikkeld voor bruidsfotografie. Alle presets geven de lichte en dromerige, zachte sfeer die ik in mijn foto pas. Echter kun je deze presets natuurlijk ook voor andere soorten shoots gebruiken! 

Hoe werkt het?

Je kunt de presets op je foto plaatsen en daarna je foto opslaan, simpel als wat! Je kunt er ook voor kiezen om na het plaatsen van de preset nog verder te gaan met bewerken en de preset als basis te gebruiken. Elke preset is aan te passen naar jouw eigen wensen, zodat hij op elke perfect foto past. De presets zijn een eenmalige investering die je de rest van je fotocarriere kunt blijven gebruiken.

Alle presets geven de lichte en dromerige, zachte sfeer die ik in mijn foto pas. Echter kun je deze presets natuurlijk ook voor andere soorten shoots gebruiken! De collectie bevat zowel zwart-wit, als kleuren presets. 

De presets

Hoe kun je ze het beste toepassen op je foto?

Hoe kun je de presets importeren?

Bekijk de video waar ik laat zien hoe je binnen één minuut je presets kunt importeren.

Net zo enthousiast als ik?

Yes!! Shop de presets dan hier, en laat me vooral weten wat je er van vindt!

Laat een reactie achter!

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN NIEUWE POSTS?

Meld je aan voor Let's Update en ontvang leuke kortingen, nieuwtjes en updates!

AANMELDEN

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!