Persoonlijk

Mijn leven backstage: November

December 2, 2014

Ik ben Marit
Mijn missie is om jouw leven als fotograaf leuker en makkelijker maken met behulp van allerlei leuke (gratis) producten. Let's get started :)
TOp categories
Werk aan je foto-edit skills met Lightroom en Photoshop
Instellingen, werken met licht, composities, en meer!
Alles over de verschillende camera-appartuur
Download mijn gratis fotografie e-book
Gimme that

voording
Ik kreeg een aantal berichtjes of een soort fotodagboekje van mijn maand misschien een leuk idee was voor op mijn blog. Veel bloggers houden zo’n photo blog bij, dus ik wil het best eens proberen! De hele maand November heb ik foto’s gemaakt van de dingen die ik heb gedaan! Ik hoor wel van jullie wat jullie ervan vinden en of het voor herhaling vatbaar is 🙂 November was in elk geval ontzettend druk maar heel erg leuk!

collage1

1. November begon erg leuk, met een loveshoot in Heusden! Prachtig weer, toen nog wel, en het was een ontzettend gezellige dag.  2. Op de terug weg was het drama met het OV, er reed niks meer vanaf Amsterdam naar Haarlem. Dit zorgde ervoor dat ik pas om 7 uur ‘s avonds eindelijk een trein te pakken had en pas om half 8 thuis was.. Meh. 3. De volgende dag weer vroeg in de volgende trein, ik ga een combi workshop in Amersfoort! En de kerstverlichting hangt weer op Amsterdam Centraal, gezellig. 4. Op de lange heen- en terug reis heb ik gewerkt, want die donderdag had ik een tentamen content strategieën.

1 t/m 4: Ik was in Eden om het lookbook voor sieraden webshop LASTJUNE te fotograferen! Een super gezellige dag! De resultaten zijn intussen al online te zien 🙂

collage3

1. Zo zag het er backstage uit bij de shoot voor het lookbook. Dat heb je met alleen maar meiden.. 😉 2. De dag erna weer een combinatie workshop, in Soest dit keer! Gelukkig had ik nu de auto, dan is het maar een uurtje reizen. 3. Ene meneer Sax is 100 jaar geleden gestorven, ofzoiets. Dus op Amsterdam Centraal deelden ze taart uit! Dat sla ik niet af. 4. School, school, school, want het hele weekend had ik niks kunnen doen.

collage4

1. Ik maak een tutorial over de LASTJUNE shoot! 2. ‘s Avonds heb ik een afspraak met een professionele fotografe om wat leuke dingen te bespreken. 3. Bewerken! 4. En heel veel mailtjes en berichtjes beantwoorden.

collage5

1. Duh. Nog 6 maanden tot IJsland! 2. Uitzicht uit school, so pretteh. 3. We hadden een hele week een straat fotografie workshop! Super gezellig samen met Denise uit m’n klas. 4. Fotograferen in Amsterdam Zuid, ik doe kunstig.

collage6

1. Super mooie ochtend! Helaas heb ik alleen mijn mobiel om te fotograferen. 2. Ik ben te vroeg bij dansen. Ik dans al 14 jaar! 3. Oeps. Ik kocht een 6D. Nu is mijn foto familie nog mooier! 4. En ik maakte een heerlijk buitenritje in het bos dat bij ons ook eindelijk een beetje rood begint te worden.

collage7

1. Uit eten met vriendin Anne want.. 2. Anne fotografeert 2 make-up workshops van internationaal visagist Paddy McGurgan en ik mag mee! 3 & 4: Ik word extreem opgemaakt a la the Kardashians.

1. Ik heb een fotomeeting ergens in de bossen bij Soest! En het is prachtig weer. 2. Kijk nou toch.. De modellen waren ontzettend schattig! 3. Een backstage foto van mij door Jikke Patist.  4. Ik ga weer op pad voor een combi workshop die ik geef in Lage Vuursche!

collage9

1. Nog een keer uit eten want die avond mag ik naar de persopening van het Amsterdam Light Festival, en ik neem Anne mee als assistent. 2. Jaja, dan word het wel officieel. 3. Die kou van de laatste tijd is vreselijk, maar wel heel mooi! 4. De eerste foto’s bewerkt, super gaaf gezicht zo met die bewegende boten!

Dat was mijn maand in foto’s! Laat maar weten of jullie het leuk vinden om dit vaker te zien 🙂

Add a comment
+ show Comments
- Hide Comments
 1. yvettebaur says:

  Leuk Marit! Heel leuk om te lezen!

 2. Paulien says:

  Leuke nieuwe rubriek! 🙂

 3. Laure says:

  Dit is echt super leuk om te lezen! Moet je zeker meer doen! 😀

 4. Juudith says:

  Super leuk dat je dit ook doet! ik zeg voor herhaling vatbaar!

Laat een reactie achter!

waar wil jij meer over leren?

Lightroom

Photoshop

Camera apparatuur

Fotografie tips

Ondernemen

presets

Bewerk je foto's met Lightroom presets

Lukt het je maar niet je foto's snel te bewerken hoe jij het wilt? Daar heb ik presets voor ontwikkeld! Al meer dan 5000+ gebruiken ze met heel veel liefde.

BEKIJK DE PRESETS
basiscursus fotografie

Let's Focus Fotografie Academy

Leer je camera zelf instellen, met tegenlicht werken, mooie composities maken, en alles wat je verder nog over fotografie moet weten. De meest uitgebreide online fotografiecursus die er is!

lees meer

TOP PRODUCTEN UIT DE SHOP

The Secrets: al mijn Photoshop geheimen

Magische foto's maken is best lastig. Zeker omdat het grootste deel in de nabewerking moet gebeuren. Ik laat je alles zien!

bekijk cursus

Gratis personal branding mini cursus

Meer klanten binnen halen en zorgen dat je huidige klanten ook echt blijven hangen? Personal brandig is the way to go!

bekijk cursus

Posing guide voor familie fotoshoots

Spontane foto's maken van families... Je bent niet de enige fotograaf die hier een paniekaanval van krijgt. Maar het kan!

bekijk ebook

VERBETER JE LIGHTROOM WORKFLOW

De Killer Lightroom Workflow Workshop

Je hele fotoshoot editen in een uur of 2, en dan op die 'verzenden' knop drukken. Het is mogelijk!

Show me the ways

gratis download

Fotografie voor beginners

We gaan ons richten op de 3 basisinstellingen waarmee jij een mooie foto maakt. De ISO, sluitertijd en diafragma. De basis die jij nodig hebt om een betere fotograaf te worden!

gratis download

Light & airy preset

Probeer gratis een preset uit om te kijken of het werken met presets iets voor jou is. Je ontvangt er een instructievideo bij! Nog vragen? Je mag me altijd een berichtje sturen!

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Schrijf je in voor Let's Update!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe lanceringen, leuke acties of om gewoon meer te leren over fotografie!

Uiteraard kun je je op ieder moment weer afmelden (maar dat wil je vast niet ;))

Schrijf je direct in, helemaal gratis!

Instagram

Op Instagram deel ik fotografie tips, behind the scenes beelden en persoonlijke verhalen.

@marit.hilarius