Persoonlijk

IMijn leven backstage: Juni

July 4, 2016

Ik ben Marit
Mijn missie is om jouw leven als fotograaf leuker en makkelijker maken met behulp van allerlei leuke (gratis) producten. Let's get started :)
TOp categories
Werk aan je foto-edit skills met Lightroom en Photoshop
Instellingen, werken met licht, composities, en meer!
Alles over de verschillende camera-appartuur
Download mijn gratis fotografie e-book
Gimme that

MijnLevenBackstageJuni

Het is zo gek, begin van deze maand zat ik nog gewoon in Zweden, en nu leef ik mijn oude leven alsof ik nooit weg ben geweest. Best wel raar! Ik heb inmiddels alweer een bruiloft gefotografeerd, een leuke kindershoot gehad, dagjes naar de stad geweest en meerdere keren uit eten geweest!

1

1. Onze goodbye-fika in het Espresso House. Iedereen was gekomen om ons (en nog een paar anderen die weg zouden gaan) gedag te zeggen. 2. We werden meteen vervangen, hahaha. 3. ‘s Avonds konden we toch nog geen afscheid nemen, dus gingen we naar Nacksta voor een barbecue met liedjes. We hebben tot laat in de ochtend bij het kampvuur gezeten. 4. De ochtend erna was het toch echt tijd om iedereen gedag te zeggen 🙁 Het avontuur was afgelopen! Het kostte moeite om de traantjes binnen te houden.

2

1. Hahaha, daar stonden ze dan, mét een spandoek! Dat is nog eens leuk thuis komen! 2. De dag erna ging ik samen met mijn vriend uit eten, want dat had ik echt heel erg gemist! 3. Het uitpakken kon beginnen. Even doorbijten en met anderhalve dag waren allebei mijn koffers en hun inhoud weer netjes opgeborgen, en was het alsof ik nooit weg was geweest. 4. Ook meteen maar weer naar de kapper, er moest een flink stuk af na 5 maanden, ook al had ik zelf ook wat geknipt tussendoor.

3

1. Ik moest naar school voor een eindgesprek over mijn minor, en we deden meteen wat sight seeing. Ik wilde het vakantie/buitenland-gevoel nog even vasthouden. 2. Ik was bijna jarig toen ik thuis kwam, dus ik wilde graag allemaal zweedse fika hapjes maken voor iedereen. Dit werd de carrotcake, die heel goed lukte! 3. Dit waren de cinnamon buns, die wat minder goed lukten. Ze werden hard als steen, haha.  4. Klaar voor mijn welkom-terug-verjaardags-feestje!

4

1. Deze leuke fotootjes had ik uit de Instagram machine in Rusland gehaald, die pastte heel mooi bij het cadeau wat ik van mijn vriend kreeg.. 2. Namelijk; een wereldkaart met vlaggetjes! Zo kan ik aangeven waar ik allemaal geweest ben, en fotootjes erop prikken. Echt super leuk! 3. Daar hangt ie, kijk hoe leuk!  4. En dit boek kreeg ik toegestuurd van Photofacts voor mijn verjaardag, dankjulliewel!

5

1. Voor mijn verjaardag gingen we met het hele gezin uit eten in Haarlem. 2. Ik ga ook weer voor het eerst naar Gina, wat make-up loze dagjes op stal betekent. Die heb ik toch wel gemist! 3. Mijn tweede bruiloft! Ik liep mee met Lindy van MooiiMoment fotografie, en mocht shooten op een hele leuke boerenbruiloft. Ik zag dit echt als mijn generale repetitie, en gelukkig ging alles goed!  4. Ik ben echt blij met het resultaat!

6

1. Samen met mijn vriend deed ik een dagje Den Haag. 2. Helaas was het weer niet zo heel goed 🙁 3. Weer in Amsterdam, dit keer voor mijn stage! Ik had iedereen enkel gezien op Skype, dus ik ging nog even langs om ‘echt’ hallo te zeggen.  4. Mijn vriend kwam ook naar Amsterdam en we gingen langs de Foodhallen. Echt heel erg leuk, Robert Kranenborg heeft er ook een kraampje!

7

1. Mijn bios-dates met Leonie zijn ook weer terug nu ik thuis ben! We gingen naar Me Before You, en vooraf aten we sushi. 2. Mijn Zweden fotoboek lag op de mat, ik dacht, ik kan er maar vanaf zijn en heb hem meteen gemaakt. Nu heb ik echt al mijn herinneringen gebundeld in blogs, vlogs én foto’s! 3. Sumo had een musje te pakken gekregen 🙁 Helaas heeft hij het niet gehaald.  4. Ik ben bezig met mijn nieuwe website.. Iets rustiger van kleur en stijl, en up-to-date nu ik ook bruiloften doe. Nog even hard aan het werk en dan hoop ik hem snel online te kunnen zetten 🙂

8

1. Mijn eerste meeting in een hele lange tijd, met kindjes in sprookjes sfeer! 2. Een shoot naar mijn hart, want ik mocht weer los met de glittertjes en dingetjes, haha. 3. Ik ben ook weer heel hard aan het bloggen voor jullie! 4. Ik werd verrast door een mega piek in mijn statistieken, jullie lazen massaal het wow-effect in Photoshop artikel. Super leuk, dat had ik niet verwacht!

Dat was juni alweer, mijn eerste maand terug in Nederland. Ik had erg veel moeite met wennen, ik wilde het liefst terug naar Zweden. Ik miste het leventje daar, de gezelligheid, en vooral mijn eigen huisje. Ik voel me nog niet helemaal ‘tevreden’ hier. Maar het is ook niet niks, na 5 maanden buitenland ineens weer terugstappen in je oude leven. Het komt vast goed! Op naar juli, waarin ik naar Ameland ga om te kamperen! 

Add a comment
+ show Comments
- Hide Comments
  1. Mariet says:

    Hoe maak je zo’n leuke kaart mijn leven backstage? En een blog hoe gaat dat in zijn werk.
    Maar je geniet van alle momenten en je plukt de dag, want de dag van gisteren kun je niet meer overdoen.

Laat een reactie achter!

waar wil jij meer over leren?

Lightroom

Photoshop

Camera apparatuur

Fotografie tips

Ondernemen

presets

Bewerk je foto's met Lightroom presets

Lukt het je maar niet je foto's snel te bewerken hoe jij het wilt? Daar heb ik presets voor ontwikkeld! Al meer dan 5000+ gebruiken ze met heel veel liefde.

BEKIJK DE PRESETS
basiscursus fotografie

Let's Focus Fotografie Academy

Leer je camera zelf instellen, met tegenlicht werken, mooie composities maken, en alles wat je verder nog over fotografie moet weten. De meest uitgebreide online fotografiecursus die er is!

lees meer

TOP PRODUCTEN UIT DE SHOP

The Secrets: al mijn Photoshop geheimen

Magische foto's maken is best lastig. Zeker omdat het grootste deel in de nabewerking moet gebeuren. Ik laat je alles zien!

bekijk cursus

Gratis personal branding mini cursus

Meer klanten binnen halen en zorgen dat je huidige klanten ook echt blijven hangen? Personal brandig is the way to go!

bekijk cursus

Posing guide voor familie fotoshoots

Spontane foto's maken van families... Je bent niet de enige fotograaf die hier een paniekaanval van krijgt. Maar het kan!

bekijk ebook

VERBETER JE LIGHTROOM WORKFLOW

De Killer Lightroom Workflow Workshop

Je hele fotoshoot editen in een uur of 2, en dan op die 'verzenden' knop drukken. Het is mogelijk!

Show me the ways

gratis download

Fotografie voor beginners

We gaan ons richten op de 3 basisinstellingen waarmee jij een mooie foto maakt. De ISO, sluitertijd en diafragma. De basis die jij nodig hebt om een betere fotograaf te worden!

gratis download

Light & airy preset

Probeer gratis een preset uit om te kijken of het werken met presets iets voor jou is. Je ontvangt er een instructievideo bij! Nog vragen? Je mag me altijd een berichtje sturen!

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Schrijf je in voor Let's Update!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe lanceringen, leuke acties of om gewoon meer te leren over fotografie!

Uiteraard kun je je op ieder moment weer afmelden (maar dat wil je vast niet ;))

Schrijf je direct in, helemaal gratis!

Instagram

Op Instagram deel ik fotografie tips, behind the scenes beelden en persoonlijke verhalen.

@marit.hilarius