voording december

De laatste maand van 2014 alweer, December! Ik speelde in een film, gaf workshops, maakte hele enge foto’ s en was 2x in de bioscoop! Kijk mee wat ik deed in December.

1

1. De maand begon vroeg voor mij. Ik speelde figurant in de bioscoopfilm ‘Publieke Werken’ en moest om half 6 in Utrecht zijn. Ja dat hoor je goed, HALF 6.  2. Na heel lang wachten kregen we allemaal ons kostuum aan gemeten. Ik behoorde tot het ‘gewone volk’. 3. Samen met mijn medespeelster waar ik bijna alle scenes mee speelde. 4. En op de set! We werden super goed verzorgd met eten, en we hadden zelfs onze eigen jassen mevrouw. Het was serieus ijskoud en we vroren zowat dood, en telkens als er ‘CUT’ werd geroepen kwam de kleedster aangerend met onze jassen om ons even warm te houden. Heel lief!

2

1. Die dag is ook mijn verzorgdag voor Gina, dus om 9 uur ‘s avonds nog even uitmesten, en dat doe ik dan met een hoofdlampje! 2. Het is december, dus oliebollen tijd! Gelukkig staat er eentje vlak bij school. 3. Een heerlijk momentje bij het water met Gina <3 Het lijkt wel weer even lente! 4. En Sinterklaas werd gevierd! Ik kreeg een bioscoop bon, een PhotoDigitaal, een chocoladeletter, en boek over bekende foto’s, en de bekende lens-mok van Xenos! Die zo lek als een mandje is 🙁

3

1. En met die bioscoop bon ging ik naar Mocking Jay! Hij was geweldig. We kwamen wel een beetje depressief de zaal uit, en ik ben bang dat het volgende deel nog veel erger gaat zijn.. Maar dat moment bij die dam, prachtig! 2. Ik gaf een workshop aan Maaike Alblas, op ongeveer de koudste dag van het jaar. De kindjes van een vriendin waren op bezoek om te fotograferen, en dit is een van de prachtige foto’s die Maaike maakte! 3. Bij het vak ondernemen ontwikkelen wij met ons groepje een app voor fotografen, en we moesten naar buiten om te interviewen. Maar we hadden een aantal van jullie (mijn volgers) al geïnterviewd! Dus wij zaten beenden met een bak ijs, broodjes, en een serie. Leve school! 4. Omdat we tot 10 uur ‘s avonds mochten blijven deelde school nog pizza’s uit ook.

4

1. Het mocht even duren, maar daar is hij eindelijk! De tablet die ik bij mijn Camera kreeg. Het werkt heel anders maar echt super fijn! Ik kan nu nog preciezer photoshoppen. 2. Ik kreeg een heel leuk telefoontje op school wat een super toffe samenwerking betreft op het gebied van fotografie. Dus ik was even heel blij! 3. Het is weer tijd voor de kerstboom! En waar dozen tevoorschijn komen, is Sumo. 4. JEEJ eindelijk weer een aflevering van PLL! Ik vond hem wel wat tegen vallen.

5

1. Tadaa! 2. Wohoo, mijn site is stiekem al online! Alles is goed gegaan met wordpress downloaden, en ik heb een domeinnaam en host! 3. Daar krijgt mijn blog al steeds meer vorm, de layout staat er goed in! 4. En deze trein kwam ineens. Super oud, en alleen maar van die 4-zits tegenover elkaar, en de stukjes ertussen zijn zo klein dat je niet tegenover elkaar kán zitten want dan passen je benen niet meer. Leverde awkward taferelen op in de spits.

6

1. Ik geef een workshop aan Jessica. Ze komt naar mij toe dus we gaan naar het bos hier om de hoek! 2. Een vriendin van mij staat model, en Jessica maakt onder andere deze prachtige foto. 3. Ik krijg een opdracht van het bedrijf VersMenu om het logo en marketing producten te ontwikkelen. Leuk voor mijn portfolio! 4. En ik werk wat interviews die ik met een paar van jullie hield weg voor ‘ondernemen’ en de fotografie app.

7

1. Om de kerstvakantie in te luiden hebben we een feestje met de klas. Deze super spontane foto werd gemaakt. 2. En de jongen waarbij we waren heeft zulke lieve kittens <3 3. Ik ging met alle vrouwen van de familie naar Gooische Vrouwen 2, hij was weer leuk! Met een heel verassend eind en begin vond ik. 4. Weer een familie dagje, met alle kleinkinderen speelden we Kolonisten van Catan. Ik weet niet of jullie het spel kennen, maar alles wat ik HET HELE SPEL heb kunnen kopen is 1 straat. That’s all. Als je het kent weet je dat dat heel, heel, heel slecht is.

8

1. Ik werk elke dag weer mail weg. Niet normaal hoeveel boekingen ik krijg, normaal ligt alles stil in deze maanden. Super leuk! 2. Feest van Serious Request! Super leuk maar wel heel druk. 3. Sommigen van jullie weten het misschien al, maar ik ga voor 2 verschillende fotografie blogs (Photofacts, en De Rooij Fotografie) tutorials maken in de vorm van filmpjes om aan te bieden als master class. In totaal moet ik iets van 5 uur film afleveren, dus super veel werk! Wel heel erg leuk natuurlijk. 4. Jammer alleen dat niemand in huis stil is en ik alles 2x op moet nemen :’)

9

1. Gezellig bij Serious Request. 2. Mijn look voor kerst! Ik had nog een foto van mijn oogschaduw geprobeerd te maken maar  het werd duidelijk dat ik geen goede beauty blogger zou zijn. 3. Op eerste kerstdag heerlijk gourmetten. Is dit niet het beste uitzicht ooit? 4. En op tweede kerstdag hebben we kreeft als voorgerecht!

10

1. Ik had de creepy-fotomeeting. Super koud maar heel erg gaaf! Ik heb veel leuke dingen kunnen uitwerken. 2. En een loveshoot + workshop in één. 3. En mijn broertje maakte foto’s van mij en Sumo samen voor de kerstboom! Jammer dat alles onscherp was, haha. 4. Ik ging naar de schouwburg in Haarlem omdat mijn dansdocent Meneer Nilsson speelt in Pipi Langkous de musical! Hij is zelfs genomineerd als beste mannelijke bijrol! Super tof.

PicMonkey Collage

1. We gingen daarna uit eten, heerlijk pizza. 2. We brengen Gina weg naar een andere stal voor nieuwjaar, waar ze wat veiliger staat. 3. Ik maak foto’s van mezelf in het bos voor een tutorial van Photofacts. Mijn 6D heeft wi-fi en die kan ik dus vanaf mijn telefoon bedienen! Best cool! 4. En dan is het oudejaarsavond, en vieren we het eind van 2014!

Hoe was jullie laatste maand van 2014?

Mijn leven backstage – December 2014

Persoonlijk, Uncategorized

January 3, 2015

blogs

Waarom ik ben geswitcht van WordPress naar Showit

Presets exporteren in Lightroom

Review: Aliexpress drone testen

  1. Femke

    January 3rd, 2015 at 9:45 am

    Echt leuk om jouw maand te zien, zo te zien was het druk maar leuk!:) Wat gaaf dat je zoveel boekingen hebt nu, het gaat lekker!

  2. Juudith

    January 4th, 2015 at 6:23 pm

    Ziet er uit als een geslaagde maand! wat naise dat je in een film gespeeld hebt! leuk dat je zulke workshops geeft! en die creepy meeting resultaten zijn echt zoo naise!!

Laat een reactie achter!

POPULAIRE BLOGS

Yess, het is zo ver! De tweede editie van Let’s Focus is uit!

Let's Focus: de pocket editie is uit!

Er zijn een aantal trucjes die je in Photoshop kunt uitvoeren om je foto mooi scherp te maken..

Zo krijg je de scherpste foto's in Photoshop

Als er één ding is wat eigenlijk iedere fotograaf wil weten, is het wel hoe je een onscherpe...

Dit is hoe je een onscherpe achtergrond in je foto's creëert

In maart was het zo ver, samen met Leonie vertrok ik naar Engeland voor een Harry Potter roadtrip! 

Harry Potter Travelguide: alle foto hotspots in de UK

%d bloggers like this: