Wil je een dikke pil vol theorie en ingewikkelde regeltjes, of een leuk boek dat je vertelt hoe je dat prachtige uitzicht fatsoenlijk kunt vastleggen?’

Hoe beslis je welke camera je koopt? Hoe gebruik je alle functies van je fototoestel optimaal? Hoe maak je een goede portretfoto? Wat is de beste tijd om foto’s te maken? En wat kun je allemaal met je telefoon? In Let’s Focus komen al deze vragen aan bod!

aanschaffen

Let's Focus

HET NIET-TECHNISCHE FOTOGRAFIEHANDBOEK - €18,50

let's focus on let's focus.. ;)

Boeken en handleidingen over fotografie zijn er genoeg, maar je verzandt al snel in eindeloze technische uiteenzettingen, waarbij de cijfers en ingewikkelde regeltjes je om de oren vliegen.

Dat is in Let’s focus helemaal anders: in dit boek leer je hoe je prachtige foto’s kunt maken, zonder dat het technisch of saai wordt. Een boek geschreven zoals mijn blog: toegankelijk, enthousiast en in makkelijke taal!

REVIEWS VAN LET's FOCUS

Hoewel ik al cursussen fotografie heb gedaan, vergeet je toch wel eens wat, of je wilt even checken hoe het ook weer zat. Dit boek is heerlijk duidelijk geschreven en ideaal voor beginners, maar ook voor de ervaren fotograaf, als naslagwerk.

Er wordt helder en duidelijk uitgelegd, zonder te veel ingewikkelde technische benamingen, en voor een niet technische fotograaf als ik, is dat erg fijn! Verder is het boek ontzettend mooi. Prachtige foto’s en vormgeving.

- Rocyda

Wat een mooi boek, er staan prachtige foto's in! De uitleg is helder, niet te technisch voor de beginnende fotograaf maar je kunt er wel direct mee aan de slag.

Dit boek is ideaal als je nog niet zoveel weet over fotografie en nog wat houvast nodig hebt. En als je wel al veel weet over fotografie kom je mogelijk toch nog eyeopeners tegen. En als dat niet zo is, is het boek ook nog een sprachtig vormgegeven en misstaat hij niet op de koffietafel of je boekenplank. Heerlijk om af en toe eens door te bladeren!

- Merel Bormans

Ookal wist ik al wat over de basis van fotografie, door het aanschaffen van Marits boek gaan er ineens veel meer deurtjes open. Van de eerste tot de laatste bladzijde is het interessant. Ook heeft het boek een erg mooie vrolijke lay-out en mooie illustraties. Als je je meer wilt verdiepen in fotografie raad ik dit boek zeker aan voor beginnende fotografen, maar ook denk ik dat professionele fotografen er wat van kunnen opsteken.

- Vera

Ik vind het een prachtig en leuk boek. Complimenten voor de vormgeving ook. Daardoor word alle uitleg in het boek nog duidelijker. Leuk dat er verschillende soorten fotografie onderwerpen in staan. En de algemene dingen over de lenzen en de belichtingsdriehoek en alle andere voorbeelden in het boek maken alles een stuk duidelijker. Alle foto’s die in het boek staan zijn prachtig en de balans tussen tekst en foto is ook perfect. En misschien gek maar het is ook een fijn papiertje. Het bladert lekker weg.

- Samantha

De inhoud

Let's Focus is opgedeeld in 3 verschillende delen.

Dit deel focust op alle theorie. Welke camera past het beste bij jou, wat betekenen al die getallen op objectieven nou eigenlijk, en hoe werken je instellingen?

In dit deel gaan we in op de praktijk. Hoe maak je mooie foto’s op je vakantie, hoe leg je landschappen zo indrukwekkend mogelijk vast, hoe maak je productfoto’s, hoe maak je mooie portretfoto’s van kinderen, stelletjes en nog veel meer?

In dit laatste deel focussen we op je mogelijke carrière als fotograaf. Hoe maak je de stap van amateur fotograaf naar professional? Hoe bepaal je je prijzen en hoe leer je om nee te zeggen?

Let's study

Let's GO

Let's MAKE IT A JOB

In deze video laat ik je alles zien en vertel ik meer over de inhoud van Let's Focus!

In mijn boekvlogs neem ik je mee in het proces achter de schermen!

MEER WETEN?

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!