boek JOUW shoot!

Wil jij online beter zichtbaar zijn? Wil je graag groeien op social media? Wil je een betere band met jouw potentiële en toekomstige klanten? Een branding fotoshoot is dé oplossing. En ook nog eens heel erg leuk ;) 

We gaan samen beelden maken die laten zien wie jij bent, waar jij voor staat en die helemaal matchen met jouw bedrijf. Al deze foto's kun jij gebruiken voor publicaties, je sociale media, je website en andere marketingdoeleinden. 

Zin in? Ik wel!

Klaar om jezelf te laten zien?

boek JOUW shoot!

Nature stories

Een personal branding fotoshoot in de natuur, inclusief bewerkte beelden op origineel formaat

€220,- excl. btw

meer informatie

Complete brand story

Een personal branding fotoshoot op diverse locaties met meerdere outfits, inclusief bewerkte beelden op origineel formaat

€450,- excl. btw

meer informatie

Urban stories

Een personal branding fotoshoot in de stad, inclusief bewerkte beelden op origineel formaat

€220,- excl. btw

meer informatie

Ik leg je vast midden in de natuur. Op de heide, in het bos, tussen de duinen.. Waar jij maar wilt. We gaan samen op pad, op zoek naar de tofste locaties en het mooiste licht!
Voor dit pakket betaal je €220,- exclusief BTW en reiskosten.

INBEGREPEN:

> 20 digitale foto's
> Mooie online gallery om te delen en download
> De foto's zonder logo
> Foto's op webformaat en origineel formaat zodat je zelf kunt afdrukken
> Tot 2 uur fotografie

boek JOUW shoot!

#1:

BEKIJK PORTFOLIO

We fotograferen op jouw werkplek, we eten een taartje bij een leuk koffietentje en we slenteren door de leukste straatjes in een stad waar jij je thuis voelt. Vergeet je laptop niet!
Voor dit pakket betaal je €220,- exclusief BTW en reiskosten.

INBEGREPEN:

> 20 digitale foto's
> Mooie online gallery om te delen en download
> De foto's zonder logo
> Foto's op webformaat en origineel formaat zodat je zelf kunt afdrukken
> Tot 4 uur fotografie

boek JOUW shoot!

#2:

BEKIJK PORTFOLIO

#3:

Wil jij verzekerd zijn van een grote selectie aan verschillende beelden waar je een flinke tijd mee vooruit kan? Dan is het complete brand story pakket ideaal voor jou!

We gaan samen zo'n 4 uur lang op pad om in verschillende outfits en op verschillende locaties te shooten. Van het duinen, tot je favo koffietentje en je eigen bureau.

Voor dit pakket betaal je €450,- exclusief BTW en reiskosten.

INBEGREPEN:

> 50 digitale foto's
> Mooie online gallery om te delen en download
> De foto's zonder logo
> Foto's op webformaat en origineel formaat zodat je zelf kunt afdrukken
> Meerdere locaties en outfits mogelijk

BOEK JOUW BRAND FOTOSHOOT!

DAAROM BOEK JE BIJ MHILARIUS

Mijn missie is om jou vast te leggen zoals je echt bent. Niet met een lach die je voor de foto op zet, maar de lach die je laat zien twee seconden nadat je denkt dat ik de foto gemaakt heb. Kleine momentjes van echte emoties, die probeer ik vast te leggen.

Daarnaast ben ik een sucker voor kleine details en leg ik die ook graag vast. Zo ben je verzekerd van een serie hele diverse foto's.

Op je foto's wachten is natuurlijk vreeeeselijk. Daar weet ik alles van, dus dat doe ik je niet aan. Het is veel leuker om de foto's binnen te krijgen als je nog helemaal enthousiast bent van de fotoshoot zelf. 

Ik zorg dat je binnen 2 weken alle foto's in je online galerij kunt bekijken. En ik stuur altijd een klein voorproefje voor die tijd, om het wachten iets te verzachten ;)

Ik roep het wel eens 'Op mijn foto's is het altijd mooi weer!'. Dat is natuurlijk niet zo, maar ik probeer de sfeer van een heerlijke frisse lentedag altijd op te zoeken.

Mijn foto's zijn altijd fris, licht, dromerig en het gemaakt met tegenlicht.

BOEK JOUW FOTOSHOOT

Ik ben er de laatste tijd achtergekomen wat personal branding doet voor mijn onderneming. Het vinden van een fotograaf die mij daarbij echt kan vastleggen zoals ik ben, maar tegelijkertijd een zakelijk tintje weet te behouden was zo geregeld! Marit is namelijk echt een uitblinker op dit gebied. Ze zorgt ervoor dat er tijdens de shoot een ontspannen sfeer hangt en weet precies jouw unieke kanten vast te leggen. Dit zorgt er voor dat klanten bij een eerste ontmoeting regelmatig reageren met: "Je bent precies zoals ik had verwacht", mission accomplished.

- Sjana

Onlangs girlboss foto’s laten maken door Marit. Ik wilde graag professionele foto’s van mijzelf die laten zie hoe ik echt ben. Ze heeft dit zeker voor elkaar gekregen want Marit stelt je erg op je gemak tijdens de shoot. Geeft veel aanwijzingen en zorgt er voor dat je er op je best op staat. En hoe geweldig is het om zulke toffe foto’s te hebben voor je website, LinkedIn, Facebook en Instagram. En de reacties via mijn netwerk waren enorm positief, dus een girlboss-sessie met Marit is een must-have voor elke ondernemer.

- Melissa

"Lieve Marit... YOU DID IT!! De hele ochtend klik ik de foto open.  Ik sta lachend op een foto. Een lach die oprecht is. Omdat ik ontspannen was. All because of you! Ik ben je nu al ongelooflijk dankbaar. You rock babe!"

- Talitha

VERSTUREN!

Heb jij zin in een toffe shoot en wil je met mij op pad? Of wil je misschien nog wat extra informatie? Stuur me een berichtje en wie weet zien we elkaar heel snel.

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!