MORE INFO
COMING SOON

DAAROM BOEK JE BIJ MHILARIUS

Mijn missie is om jou vast te leggen zoals je echt bent. Niet met een lach die je voor de foto op zet, maar de lach die je laat zien twee seconden nadat je denkt dat ik de foto gemaakt heb. Kleine momentjes van echte emoties, die probeer ik vast te leggen.

Daarnaast ben ik een sucker voor kleine details en leg ik die ook graag vast. Zo ben je verzekerd van een serie hele diverse foto's.

Op je foto's wachten is natuurlijk vreeeeselijk. Daar weet ik alles van, dus dat doe ik je niet aan. Het is veel leuker om de foto's binnen te krijgen als je nog helemaal enthousiast bent van de fotoshoot zelf. 

Ik zorg dat je binnen 2 weken alle foto's in je online galerij kunt bekijken. En ik stuur altijd een klein voorproefje voor die tijd, om het wachten iets te verzachten ;)

Ik roep het wel eens 'Op mijn foto's is het altijd mooi weer!'. Dat is natuurlijk niet zo, maar ik probeer de sfeer van een heerlijke frisse lentedag altijd op te zoeken.

Mijn foto's zijn altijd fris, licht, dromerig en het gemaakt met tegenlicht.

Ik ben er de laatste tijd achtergekomen wat personal branding doet voor mijn onderneming. Het vinden van een fotograaf die mij daarbij echt kan vastleggen zoals ik ben, maar tegelijkertijd een zakelijk tintje weet te behouden was zo geregeld! Marit is namelijk echt een uitblinker op dit gebied. Ze zorgt ervoor dat er tijdens de shoot een ontspannen sfeer hangt en weet precies jouw unieke kanten vast te leggen. Dit zorgt er voor dat klanten bij een eerste ontmoeting regelmatig reageren met: "Je bent precies zoals ik had verwacht", mission accomplished.

- Sjana

Onlangs girlboss foto’s laten maken door Marit. Ik wilde graag professionele foto’s van mijzelf die laten zie hoe ik echt ben. Ze heeft dit zeker voor elkaar gekregen want Marit stelt je erg op je gemak tijdens de shoot. Geeft veel aanwijzingen en zorgt er voor dat je er op je best op staat. En hoe geweldig is het om zulke toffe foto’s te hebben voor je website, LinkedIn, Facebook en Instagram. En de reacties via mijn netwerk waren enorm positief, dus een girlboss-sessie met Marit is een must-have voor elke ondernemer.

- Melissa

"Lieve Marit... YOU DID IT!! De hele ochtend klik ik de foto open.  Ik sta lachend op een foto. Een lach die oprecht is. Omdat ik ontspannen was. All because of you! Ik ben je nu al ongelooflijk dankbaar. You rock babe!"

- Talitha

Heb jij zin in een toffe shoot en wil je met mij op pad? Of wil je misschien nog wat extra informatie? Stuur me een berichtje en wie weet zien we elkaar heel snel.

VERSTUREN!

follow me

@marit.hilarius