Fotoverslag Tenerife + Aftermovie

Persoonlijk, Travel

Een tijdje terug vlogen we naar het heerlijke eiland waar het eeuwig lente is: Tenerife. En wat heeft dat eiland me verrast. Ik was al een beetje voorbereid omdat ik elke informatie die er op internet te vinden is op had gezocht en alle highlights had opgeschreven die we moesten zien. Ik kan alleen maar zeggen dat dit echt een ontzettend veelzijdig, mooi, en verassend eiland is. Amerika, IJsland, Oosterijk, allerlei landschappen uit deze landen komen terug op Tenerife. Ondanks de toch wel aanwezige stress en paniekmomenten heb ik wel echt onwijs kunnen genieten van onze roadtrips en vooral het heerlijke weer. Ik heb zelfs eindelijk weer kunnen genieten van foto’s maken.
Ik wil met jullie graag wat foto’s en de film delen van onze vakantie. Geen echt reisverslag, maar heel veel mooie beelden!

Alle foto’s + filmpjes zijn gemaakt met mijn systeemcamera, de Panasonic G80 + de actioncam Xiaomi Yi. 

Allereerst, de aftermovie! Gefilmd in 4K, dus zet hem daar ook vooral even op bij het tandwieltje! Mijn favoriete aftermovie van al onze reizen tot nu toe. Heb ik jullie al overtuigd om Tenerife te bezoeken? 😉
Nog niet? Dan hierbij nog wat foto’s die dat hopelijk veranderen.

  

 1. Marijke says:

  prachtige beelden … mooie movie …
  staat nog op mijn to do lijst …

 2. Hans says:

  Geweldig mooi en interessant. Bedankt.

 3. Jacqueline de Groot says:

  Mooie beelden, Marit! Zowel de foto’s als de movie. Goed om te zien dat je weer (steeds meer) back on trail bent!
  Succes verder! Jacqueline

 4. Senna says:

  Helemaal met je eens, een prachtige plek! Heel erg mooi vastgelegd 🙂

 5. Mooie beelden! Zeker de eerste foto, prachtig!

  Keep up the good work!

  ps. Neem ook eens een kijkje in mijn portfolio: https://robinvanderploeg.nl

 6. Sylvia says:

  Wow mooie foto’s

 7. Jolanda says:

  Hoi Marrit,
  Zijn de lange smalle foto’s panorama’s of heb je deze gecropt?

Laat een reactie achter!

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN NIEUWE POSTS?

Meld je aan voor Let's Update en ontvang leuke kortingen, nieuwtjes en updates!

AANMELDEN

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!

%d bloggers like this: