Fotoverslag Tenerife + Aftermovie

Persoonlijk, Travel

Een tijdje terug vlogen we naar het heerlijke eiland waar het eeuwig lente is: Tenerife. En wat heeft dat eiland me verrast. Ik was al een beetje voorbereid omdat ik elke informatie die er op internet te vinden is op had gezocht en alle highlights had opgeschreven die we moesten zien. Ik kan alleen maar zeggen dat dit echt een ontzettend veelzijdig, mooi, en verassend eiland is. Amerika, IJsland, Oosterijk, allerlei landschappen uit deze landen komen terug op Tenerife. Ondanks de toch wel aanwezige stress en paniekmomenten heb ik wel echt onwijs kunnen genieten van onze roadtrips en vooral het heerlijke weer. Ik heb zelfs eindelijk weer kunnen genieten van foto’s maken.
Ik wil met jullie graag wat foto’s en de film delen van onze vakantie. Geen echt reisverslag, maar heel veel mooie beelden!

Alle foto’s + filmpjes zijn gemaakt met mijn systeemcamera, de Panasonic G80 + de actioncam Xiaomi Yi. 
Allereerst, de aftermovie! Gefilmd in 4K, dus zet hem daar ook vooral even op bij het tandwieltje! Mijn favoriete aftermovie van al onze reizen tot nu toe. Heb ik jullie al overtuigd om Tenerife te bezoeken? 😉
Nog niet? Dan hierbij nog wat foto’s die dat hopelijk veranderen.

  

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je aan voor Let's Update en ontvang leuke kortingen, nieuwtjes en updates!

AANMELDEN >

Lightroom presets

Van een dromerige sfeer tot een zachte, frisse bewerking: met deze presets tover jij ze in no-time op je foto!

de Fotografie Academy

De niet-technische fotografiecursus waarna jij nooit meer op de automatische stand fotografeert!

Fotografie e-books

E-mail templates, posing guides, of een fotografie handboek voor beginners? Download diverse e-books in de shop!

kies je eigen product

GA NIET WEG ZONDER JE GRATIS PRESET!

wacht...!

Probeer een gratis frisse en lichte preset uit het Light & Airy Preset Package voor Adobe Lightroom CC & Mobile!

DOWNLOAD

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!