Jullie liefde en intieme momenten vastleggen is iets waar ik heel erg blij van wordt. En jullie ook, want een loveshoot is hartstikke leuk om te doen! Ik werk met prompts, waardoor jullie lekker jezelf kunnen zijn en de foto's laten zien hoe jullie samen zijn. 
Voor een loveshoot betaal je €170,- inclusief BTW, exclusief reiskosten.

INBEGREPEN:

> 20 digitale foto's
> Mooie online gallery om te delen en download
> De foto's zowel met als zonder logo
> Foto's op webformaat en origineel formaat zodat je zelf kunt afdrukken
> Tot 2 uur fotografie

boek een shoot!

BEKIJK PORTFOLIO

Op de foto gaan met je paard of hond is ontzettend waardevol. Ik ga op zoek naar de band die jij met je dier hebt en probeer deze ongedwongen vast te leggen. We nemen alle tijd en zorgen dat zowel jij als je dier plezier heeft tijdens de shoot!
Voor een shoot met je dier betaal je €180,- inclusief BTW,  exclusief reiskosten.

INBEGREPEN:

> 10 digitale foto's
> Mooie online gallery om te delen en download
> De foto's zowel met als zonder logo
> Foto's op webformaat en origineel formaat zodat je zelf kunt afdrukken
> Tot 2 uur fotografie

boek een shoot!

BEKIJK PORTFOLIO

DAAROM BOEK JE BIJ MHILARIUS

Mijn missie is om jou vast te leggen zoals je echt bent. Niet met een lach die je voor de foto op zet, maar de lach die je laat zien twee seconden nadat je denkt dat ik de foto gemaakt heb. Kleine momentjes van echte emoties, die probeer ik vast te leggen.

Daarnaast ben ik een sucker voor kleine details en leg ik die ook graag vast. Zo ben je verzekerd van een serie hele diverse foto's.

Op je foto's wachten is natuurlijk vreeeeselijk. Daar weet ik alles van, dus dat doe ik je niet aan. Het is veel leuker om de foto's binnen te krijgen als je nog helemaal enthousiast bent van de fotoshoot zelf. 

Ik zorg dat je binnen 2 weken alle foto's in je online galerij kunt bekijken. En ik stuur altijd een klein voorproefje voor die tijd, om het wachten iets te verzachten ;)

Ik roep het wel eens 'Op mijn foto's is het altijd mooi weer!'. Dat is natuurlijk niet zo, maar ik probeer de sfeer van een heerlijke frisse lentedag altijd op te zoeken.

Mijn foto's zijn altijd fris, licht, dromerig en het gemaakt met tegenlicht.

BOEK JOUW FOTOSHOOT

LIEVE BERICHTJES

"We hebben nooit eerder zo'n shoot gedaan maar het was heel speciaal! Jeeeeeeeetje wat een mooie foto’s!! Wat super gaaf!  Het zal nog een hele klus worden om de leukste uit te kiezen! De foto's zijn geweldig, echt prachtig."

- Joyce

LIEVE BERICHTJES

"Ben zo blij met de foto’s!! Ik vind ze geweldig, dat snoetje! Echt helemaal hoe we Foss kennen."

- Rosanne

LIEVE BERICHTJES

"Lieve Marit... YOU DID IT!! De hele ochtend klik ik de foto open.  Ik sta lachend op een foto. Een lach die oprecht is. Omdat ik ontspannen was. All because of you! Ik ben je nu al ongelooflijk dankbaar. You rock babe!"

- Talitha

VERSTUREN!

Heb jij zin in een toffe shoot en wil je met mij op pad? Of wil je misschien nog wat extra informatie? Stuur me een berichtje en wie weet zien we elkaar heel snel.

Meld je aan voor

Let's update

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs, producten, cursussen en meer!