Hello you!

Op deze blog help ik jou een betere fotograaf te worden met behulp van tutorials én allerlei producten. Have fun! 
X Marit

Algemeen

Photoshop

Tutorials

Camera's en objectieven

Fotografie

Inspiratie

Travel

Persoonlijk

Ondernemen

All

Lightroom

Tijdens een fairytale fotomeeting, georganiseerd op Bokt, besloot ik weer eens wat leuke verhalen te verzinnen om in Photoshop uit te werken. Dit kleine meisje werd het prinsesje van Princess and the frog. Kijk mee hoe ik de foto bewerk!

Foto van begin tot eind: Princess and the frog

Photoshop, Tutorials

July 11, 2016

blogs

Zo maak je foto’s met een onscherpe achtergrond

De tool die mij productief maakt

Travel Guide IJsland: De beste fotospots van Zuid-IJsland

YAY, I'm IN!

In 5 uitgebreide video's ga ik jou alles vertellen over personal branding. 
Meld je gratis aan en begin met werken aan jouw bedrijf!

New!

 1. N

  July 16th, 2016 at 5:07 pm

  Erg leuk met die kikker! Ik probeer het nu met een vlinder. Alleen het moment dat je de witte achtergrond weghaalt spoelt hij net iets te snel door. Hoe verwijder je het witte vlak als je de kikker geselecteerd hebt? 🙂

 2. Marit

  July 16th, 2016 at 10:24 pm

  Ik klik op selecteren, kleurbereik, en dan selecteer ik het wit! Vervolgens klik ik op delete en thats it!

 3. N

  July 18th, 2016 at 9:55 am

  Dank je wel!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

follow me

@marit.hilarius