Hello you!

Op deze blog help ik jou een betere fotograaf te worden met behulp van tutorials én allerlei producten. Have fun! 
X Marit

Algemeen

Photoshop

Tutorials

Camera's en objectieven

Fotografie

Inspiratie

Travel

Persoonlijk

Ondernemen

All

Lightroom

Beste tips voor je vakantie foto's

Nu het echt overal zomervakantie is, zullen er ook veel echt op vakantie gaan! Ik blog inmiddels al 3 jaar en heb van alles geschreven wat op jouw vakantie heel goed van pas kan komen. De melkweg fotograferen, met lange sluitertijden experimenteren, of die zee extra blauw vast leggen. Ik deel al mijn tips met je!

Wat neem je mee?

Nu de vakantie bij iedereen zo langzamerhand dichterbij komt, is het als fotograaf weer tijd om te gaan bedenken wat je nu weer allemaal mee gaat slepen. Gaat weer de hele handel mee het vliegtuig in, ga je je een breuk sjouwen twee weken lang, of ga je dit keer voor licht en alleen je compact cameraatje in je zak? Misschien kan ik je hier helpen in te pakken!

Op vakantie, wat neem je mee?

Welke objectieven heb je nodig?

Ik hoor vaak dat mensen het lastig vinden om te bepalen welke lens ze moeten kopen voor welke situatie. Nu kun je van objectieven eigenlijk nooit te veel hebben (al zal je portemonnee hier anders over denken), maar het maakt je keuze natuurlijk wel wat makkelijker als je weet wat je nodig hebt.

OBJECTIEVEN

Betere foto’s maken op vakantie

Je weet intussen wat je mee moet nemen als je op vakantie gaat en je graag wil gaan fotograferen. Maar hoe zorg je nou dat je thuis komt met echt goede platen? Hoe haal je het uiterste uit elke situatie? Lees het hier!

Op vakantie

7 Tips voor de beste landschapsfoto’s

Misschien ga je binnenkort wel op vakantie, en dan wil je natuurlijk ook iets van de prachtige natuur vast leggen. Ik geef je tips hoe je het beste landschappen op de foto kunt zetten!

Beste landschapsfoto's

Het noorderlicht fotograferen

Het is een van de prachtigste natuurverschijnselen die er zijn; Aurora Borealis, oftewel het noorderlicht. Een zeldzaam verschijnsel in noordelijke gebieden, dus áls je het ziet wil je natuurlijk wel voorbereid zijn en er perfecte foto’s van kunnen maken. Wees gerust, ik ga je hier helpen, zodat je zelfs als onervaren fotograaf met mooie foto’s zal thuiskomen!

noorderlicht

Melkweg fotograferen

In veel landen waar minder lichtvervuiling is als in Nederland, heb je kans om de melkweg te zien. Hoe gaaf is het dan om deze op camera vast te kunnen leggen? Ik geef je een stap voor stap guide, waarin ik je precies vertel hoe je je camera moet instellen!

melkweg

Kende jij al deze blogposts al?

De beste fototips voor jouw vakantie

Fotografie

July 21, 2016

blogs

Zo maak je foto’s met een onscherpe achtergrond

De tool die mij productief maakt

Travel Guide IJsland: De beste fotospots van Zuid-IJsland

YAY, I'm IN!

In 5 uitgebreide video's ga ik jou alles vertellen over personal branding. 
Meld je gratis aan en begin met werken aan jouw bedrijf!

New!

  1. Silke

    July 22nd, 2016 at 5:59 pm

    Oeh, dankjewel voor dit handige lijstje! Ik ga er meteen enkele lezen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

follow me

@marit.hilarius