Hello you!

Op deze blog help ik jou een betere fotograaf te worden met behulp van tutorials én allerlei producten. Have fun! 
X Marit

Algemeen

Photoshop

Tutorials

Camera's en objectieven

Fotografie

Inspiratie

Travel

Persoonlijk

Ondernemen

All

Lightroom

Aaah, het is bijna zo ver, over een kleine 6 weekjes komt Let’s Focus al uit! In deze boekvlog zijn we vooral met de vormgeving van mijn boek bezig! Maar ook mag ik jullie eindelijk de coverfoto’s laten zien, shoot ik nog wat foto’s voor in het boek en pas ik de laatste teksten aan. Kijk mee naar de laatste voorbereidingen voor Let’s Focus naar de drukker gaat!

Wil jij hem nog pre-orderen zodat je hem als eerste in huis hebt? Klik dan hier!

 

Boekvlog #3 – Hoe gaat mijn boek eruit zien & in Haarlem shooten

Persoonlijk

March 8, 2018

blogs

Zo krijg jij de scherpste foto’s in Photoshop

Harry Potter Travelguide: Alle fotospots in de UK

Zo maak je foto’s met een onscherpe achtergrond

YAY, I'm IN!

In 5 uitgebreide video's ga ik jou alles vertellen over personal branding. 
Meld je gratis aan en begin met werken aan jouw bedrijf!

New!

 1. Elly

  March 8th, 2018 at 8:02 am

  Ik heb al een basis cursus gehad, ook door jou online bij photofacts.
  Dus mag mezelf wel wat gevorderd noemen. Niet dat t zo voelt hoor, maar mijn vraag is dan, wat voor aanvulling zou jouw boek voor mij zijn?

 2. Marit

  March 8th, 2018 at 11:22 am

  Hoi Elly,
  Als mijn boek uit is ga ik er nog een uitgebreide video over maken, dan laat ik je ook precies zien wat er allemaal in staat. Maar ik denk dat het zeker nog wel een aanvulling zou kunnen zijn, zelfs voor wat meer gevorderde fotografen! Ik leg er natuurlijk de basis in uit, maar vertel ook allerlei andere dingen. Zoals hoe je kunt werken met tegenlicht, hoe je modellen goed kunt aansturen, ik geef inspiratie voor poses bij allerlei soorten shoots met voorbeeldfoto’s, ik leg alles uit over natuurfotografie waarbij bijvoorbeeld ook het gebruik van ND filters aan bod komt, ik vertel over macrofotografie en hoe je kunt werken met omkeerringen/retrofocus, laat je zien hoe je mooie product foto’s maakt.. Echt van alles eigenlijk! Dus ik denk zeker dat je er wat nieuwe dingen uit zal kunnen halen!

 3. Elly

  March 8th, 2018 at 1:46 pm

  Klinkt goed😀 ik wacht ff op je video en maak vandaar uit een beslissing😀

 4. Kacie

  March 10th, 2018 at 3:46 am

  @8 Dat is niet linken naar H2G2.. I mean, een totaal nieuwe serie van het hoorspel met voorheen niet vrijgegeven materiaal van Adams himself.. Warms the coccles of any “80s speccy nerd.

 5. Yoshimi

  March 12th, 2018 at 9:39 pm

  I have some IOTA but am not a fanboy, I agree it has more chance of failing than not. For me it was a simple risk-reward decision when it was 20 cents, you can still think a coin or token sucks but risk-reward is good enough to take a punt. I would never have it as more than 2-3% of my portfolio. I do think you only focus on the suck, some of the suck has been fixed and some of the suck has a distinct roadmap for being fixed. I dont think it is fair not to mention that.

Laat een reactie achter!

follow me

@marit.hilarius

%d bloggers like this: