Persoonlijk

Boekvlog #3 – Hoe gaat mijn boek eruit zien & in Haarlem shooten

March 8, 2018

Ik ben Marit
Mijn missie is om jouw leven als fotograaf leuker en makkelijker maken met behulp van allerlei leuke (gratis) producten. Let's get started :)
TOp categories
Werk aan je foto-edit skills met Lightroom en Photoshop
Instellingen, werken met licht, composities, en meer!
Alles over de verschillende camera-appartuur
Download mijn gratis fotografie e-book
Gimme thatAaah, het is bijna zo ver, over een kleine 6 weekjes komt Let’s Focus al uit! In deze boekvlog zijn we vooral met de vormgeving van mijn boek bezig! Maar ook mag ik jullie eindelijk de coverfoto’s laten zien, shoot ik nog wat foto’s voor in het boek en pas ik de laatste teksten aan. Kijk mee naar de laatste voorbereidingen voor Let’s Focus naar de drukker gaat!

Wil jij hem nog pre-orderen zodat je hem als eerste in huis hebt? Klik dan hier!

 

Add a comment
+ show Comments
- Hide Comments
 1. Elly says:

  Ik heb al een basis cursus gehad, ook door jou online bij photofacts.
  Dus mag mezelf wel wat gevorderd noemen. Niet dat t zo voelt hoor, maar mijn vraag is dan, wat voor aanvulling zou jouw boek voor mij zijn?

  • Marit says:

   Hoi Elly,
   Als mijn boek uit is ga ik er nog een uitgebreide video over maken, dan laat ik je ook precies zien wat er allemaal in staat. Maar ik denk dat het zeker nog wel een aanvulling zou kunnen zijn, zelfs voor wat meer gevorderde fotografen! Ik leg er natuurlijk de basis in uit, maar vertel ook allerlei andere dingen. Zoals hoe je kunt werken met tegenlicht, hoe je modellen goed kunt aansturen, ik geef inspiratie voor poses bij allerlei soorten shoots met voorbeeldfoto’s, ik leg alles uit over natuurfotografie waarbij bijvoorbeeld ook het gebruik van ND filters aan bod komt, ik vertel over macrofotografie en hoe je kunt werken met omkeerringen/retrofocus, laat je zien hoe je mooie product foto’s maakt.. Echt van alles eigenlijk! Dus ik denk zeker dat je er wat nieuwe dingen uit zal kunnen halen!

 2. Kacie says:

  @8 Dat is niet linken naar H2G2.. I mean, een totaal nieuwe serie van het hoorspel met voorheen niet vrijgegeven materiaal van Adams himself.. Warms the coccles of any “80s speccy nerd.

 3. Yoshimi says:

  I have some IOTA but am not a fanboy, I agree it has more chance of failing than not. For me it was a simple risk-reward decision when it was 20 cents, you can still think a coin or token sucks but risk-reward is good enough to take a punt. I would never have it as more than 2-3% of my portfolio. I do think you only focus on the suck, some of the suck has been fixed and some of the suck has a distinct roadmap for being fixed. I dont think it is fair not to mention that.

Laat een reactie achter!

waar wil jij meer over leren?

Lightroom

Photoshop

Camera apparatuur

Fotografie tips

Ondernemen

presets

Bewerk je foto's met Lightroom presets

Lukt het je maar niet je foto's snel te bewerken hoe jij het wilt? Daar heb ik presets voor ontwikkeld! Al meer dan 5000+ gebruiken ze met heel veel liefde.

BEKIJK DE PRESETS
basiscursus fotografie

Let's Focus Fotografie Academy

Leer je camera zelf instellen, met tegenlicht werken, mooie composities maken, en alles wat je verder nog over fotografie moet weten. De meest uitgebreide online fotografiecursus die er is!

lees meer

TOP PRODUCTEN UIT DE SHOP

The Secrets: al mijn Photoshop geheimen

Magische foto's maken is best lastig. Zeker omdat het grootste deel in de nabewerking moet gebeuren. Ik laat je alles zien!

bekijk cursus

Gratis personal branding mini cursus

Meer klanten binnen halen en zorgen dat je huidige klanten ook echt blijven hangen? Personal brandig is the way to go!

bekijk cursus

Posing guide voor familie fotoshoots

Spontane foto's maken van families... Je bent niet de enige fotograaf die hier een paniekaanval van krijgt. Maar het kan!

bekijk ebook

VERBETER JE LIGHTROOM WORKFLOW

De Killer Lightroom Workflow Workshop

Je hele fotoshoot editen in een uur of 2, en dan op die 'verzenden' knop drukken. Het is mogelijk!

Show me the ways

gratis download

Fotografie voor beginners

We gaan ons richten op de 3 basisinstellingen waarmee jij een mooie foto maakt. De ISO, sluitertijd en diafragma. De basis die jij nodig hebt om een betere fotograaf te worden!

gratis download

Light & airy preset

Probeer gratis een preset uit om te kijken of het werken met presets iets voor jou is. Je ontvangt er een instructievideo bij! Nog vragen? Je mag me altijd een berichtje sturen!

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Schrijf je in voor Let's Update!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe lanceringen, leuke acties of om gewoon meer te leren over fotografie!

Uiteraard kun je je op ieder moment weer afmelden (maar dat wil je vast niet ;))

Schrijf je direct in, helemaal gratis!

Instagram

Op Instagram deel ik fotografie tips, behind the scenes beelden en persoonlijke verhalen.

@marit.hilarius