Hello you!

Op deze blog help ik jou een betere fotograaf te worden met behulp van tutorials én allerlei producten. Have fun! 
X Marit

Algemeen

Photoshop

Tutorials

Camera's en objectieven

Fotografie

Inspiratie

Travel

Persoonlijk

Ondernemen

All

Lightroom

Vandaag is het tijd voor boekvlog #2, en dit is een hele leuke vlog (vind ik zelf! Want in deze video kun je behind the scenes meekijken bij de covershoot die Raisa Zwart van mij geschoten heeft en zie je hoe ik alle foto’s uit zoek die in mijn boek komen. Ook leg ik de laatste hand aan het schrijven en krijg je een kijkje bij de correctierondes. Veel kijkplezier! 🙂

Boekvlog #2 – De covershoot en alle foto’s uitzoeken

Persoonlijk

December 21, 2017

blogs

Zo krijg jij de scherpste foto’s in Photoshop

Harry Potter Travelguide: Alle fotospots in de UK

Zo maak je foto’s met een onscherpe achtergrond

YAY, I'm IN!

In 5 uitgebreide video's ga ik jou alles vertellen over personal branding. 
Meld je gratis aan en begin met werken aan jouw bedrijf!

New!

  1. Suzan Engelen

    December 21st, 2017 at 1:05 pm

    Super leuk. Kan niet wachten om je boek te kopen!

Laat een reactie achter!

follow me

@marit.hilarius

%d bloggers like this: